Skip to the content

10 enheder á ca. 80g (800g mad i alt a la 3-retters menu - vi anbefaler – 3 forret – 4 hovedret – 3 dessert) 388,-
Individuelle/tilkøb – 48,- pr stk.

Tapas selskab

FORRETTER

o   Sprødt brød - laksemousse på røget laks - ørredrogn

o   Stegt kammusling - mojo verde - dild

o   Dampet blåmuslinger - urter

o   Svampe suppe - syltede bøgehatte

o   Sprød butterdejspakke - spinat - feta - krydret yoghurt

o   Saltbagt og grillet selleri - nordisk BBQ - ristet brødkrumme

o   Panisse - harissa mayo - skinke

o   Bresaola - artiskok - balsamico

o   Kylling ballotine - urte mayo - syltede rødløg

o   Rørt tatar - friteret kapers - frisee salat

HOVEDRETTER

o   Croquette af vesterhavsfisk - romesco sauce

o   Bagt lys fisk - porre - sauce nage

o   Grøntsagscassoulet - hvide bønner - tomat - urter

o   Confiteret kyllingeunderlår - sort hvidløgspure

o   Stuvet jordskokker og majs - plukket sprængt short rib

o   Braiseret grisekæbe - kartoffelmos - skalotteløg sauce

o   Rosa stegt okse - brændt blomkålspure - confiteret perleløg

o   Kyllinge souvlaki - tzatziki - fladbrød - citron marineret rødløg

o   Soya ristet grønt - sesam - honning

o   Cherry tomater - soltørrede tomater - mozzarella

DESSERTER

o   Coux au craquelin - frugtmousse

o   Gl knas - hybenkompot - sprødt

o   Sablée - veniljecreme - bær

o   Opera kage

o   Hasselnødde panna cotta

o   Blå ost - syltede nødder - oliven

o   Citron posset - fløde - vanilje

o   Fragilite roulade - passion creme

o   Pavlova - bær

o   Is sandwich

undefined