Skip to the content

APERITERIF

Gin & Tonic

En Drink Der Stammer Fra Indien, Hvor Udstationerede Britiske Soldater Drak Tonicvand For At Undgå Malaria, Da Tonics Daværende Indhold Af Kinin Havde En Præventiv Effekt.

Kr. 65

Moscato Rosé - Spanien

En Mousserende, Sød Rosévin, Med Kun 5% Alkohol, Men Med En Sød, Meget Forfriskende Smag. Sommerhittet Til Terrassen.

Flaske Kr. 278

Glas Kr. 48

Kirr A La Royal

Klassikeren Over Dem Alle - Cremé De Cassis Toppet Med Bobler

KR. 68

Champagne - Lancelot Brut - Frankrig

Duften er yderst elegant med toner af ferskner, grønne æbler, citrus og lime. Elegancen fortsætter i smagen, som har en flere minutter lang eftersmag med en let mineralitet i sin afslutning.

Flaske Kr. 488

Nitus Cava Brut - Spanien

Lys Gylden Farve. Duften Er Meget Ren Med Masser Af Frisk Frugt. Smagen Er Velafbalanceret Med En Tør Eftersmag.

Flaske Kr. 318

Glas Kr. 58

HVIDVIN

50° Riesling Trocken - Tyskland

Denne friske, tørre og levende hvidvin fra schloss johannisberg der er opkaldt efter den 50. Breddegrad i rheingau. Vinen er frisk, når du får den med noter af modne ferskener, grønne æbler og citrusfrugt i en super indgang til riesling, som derudover går rigtig godt til en lang række retter.

Flaske Kr. 338

Glas Kr. 85

Villa Antinori Bianco - Italien

Villa Antinori Bianco har en flot strågul farve med grønlige højdepunkter. Aromaen frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt. Ganen er afbalanceret med en god vedholdenhed og smagfulde, mineralske strejf i finish og eftersmag.

Flaske Kr. 348

Glas Kr. 88

Soalheiro Allo - Portugal

Levende ”grøn vin”, som har både tropiske frugter og præcis og klar citrusfrugt i både duft og smag. Alvarinho giver de mineralske noter, og loureiro-druen giver de blomstrede og mere eksotiske noter.

 

Flaske Kr. 338

Glas Kr. 88

JB Riesling, Qualitätswein - Tyskland

Når Riesling Er Bedst, Kombinerer Den Høj Syre Med God Sødme. Sådan En Riesling Får Du Her. Sommerlig Og Forfriskende Med En Sødmefuldhed, Der Ikke Kammer Over, Men Netop Bliver Flot Og Elegant Balanceret Af Druens Syreindhold.

Flaske Kr. 318

Glas Kr. 78

Errazuriz Chardonnay - Chile

Lys gylden farve. Duften, der er imødekommende og frugtrig, domineres af syltede stikkelsbær og blomme. Smagen er lækker cremet, elegant og munder ud i en let finish af røg.

Flaske Kr. 308

Glas Kr. 78

Errazuriz Sauvignon Blanc - Chile

Duften har toner af citrus, lime og tropisk frugt. Smagen er elegant og sprød med en flot syre, som afbalancerer vinen. Mosten gæres ud ved 12-14 grader, hvorefter vinen ligger med bærmen i to måneder, før den omstikkes, filtreres og aftappes.

Flaske Kr. 308

Glas Kr. 78

Meyer-Fonné - Pinot Gris - Frankrig

Perfekt sødme, der leder tankerne hen på modne druer, gule pærer og melon. Her produceres vine på bærme i gamle foudres, de klassiske, store, franske egetræsfade, som der er tradition for i Alsace. Kendetegnende for vinene er en altid imponerende aroma og flot mineralitet. Levende og elegante vine, som det er svært at finde bedre i Alsace.

Flaske Kr. 368

Glas Kr. 98

ROSÉVIN

50° Pinot Noir Rose - Tyskland

Virkelig En Let, Sommerlig, Charmerende Og Saftig Rosévin. Flot Og Levende Lyserød I Glasset Med En Lovende Aroma Af Roser, Urter Og Hindbær. Dejlig Tør Med Fine, Mineralske Præg. De Frugtige Strejf Gentages På Tungen Og I Den Flotte Finish.

Flaske Kr. 328

Glas Kr. 88

11th Hour White Zinfandel - Californien

Søsdmefuld californisk rosévin med flotte, friske strejf af hindbær og jordbær i en let tør, sommerlig og meget fugtig oplevelse. Druerne kommer fra egnene omkring Sacramento og Lodi i den nordlige ende af
San Joaquin Valley. Markerne er berømte for deres sandede lerjord, en moderat fugtighed og kølige briser fra Sacramento-deltaet, som bl.a. er med til at sikre kølige nætter.

Flaske Kr. 318

Glas Kr. 78

RØDVIN

La Montesa - Rioja - Spanien

Vin På Primært Grenache Fra Rioja. Lys Og Imødekommende I Næsen. Saftig Med Masser Af Skovbær, Urter, Vilde Krydderier Og Strejf Vanilje I Smagen. Flot Balance Og En Lang Krydret Afslutning

Flaske Kr. 378

Glas Kr. 98

SANTA CRISTINA - CHIANTI SUPERIORE - ITALIEN

Virkelig flot rubinrød chianti! Den intense aroma stiger op fra glasset i forholdsvis krydrede nuancer og med ægte, italiensk charme. Her er fuldmodne, sommerlige røde frugter, som også går igen på tungen. Indtrykkene balanceres med tydelige tanniner og en lang, varmende eftersmag.

Flaske Kr. 348

Glas Kr. 88

Guerrieri Rizzardi - Valpolicella Ripasso - Classico Superiore - Italien

Flot, Rubinrød I Glasset Med En Fin Aroma Af Bagte Kirsebær, Rosiner Og En Smule Kaffe. I Munden Får Du Krydrede Indtryk, En Smule Bagte Jordbær Og Kirsebæragtig Syre.

Flaske Kr. 358

Glas Kr. 98

Mompertone Monferrato - Prunotto - Italien

Mompertone er dyb, rubinrød med violette skær. Aromaen er fyldig og frugtig med præg af blommer og kirsebær, som blander sig med violer, krydderier og kaffe. Fyldig på tungen, rig på saftige tanniner, elegant og vedholdende.

 

Flaske Kr. 368

Glas Kr. 98

Marcarini - Barbera D’alba - Italien

Smagen har varme toner og er vedholdende. Lækker og smækker krop, hvor vinens fremragende balance og harmoni fremhæves af sødmefulde tanniner

Flaske Kr. 358

Glas Kr. 98

Cotes-Du-Ventoux - Frankrig

Smuk, lys, purpurfarve og en meget charmerende bæragtig frugt i duften. Smagen er let, med en god rund fylde og frisk behagelig eftersmag.Côtes du ventoux befinder sig øst for byen orange på skråningerne omkring det berømte bjerg mont ventoux.

 

Flaske Kr. 328

Glas Kr. 88

Magnum Kr. 658

Errazuriz Pinot Noir - Chile

Skøn Aroma Af Duftende, Røde Bær, Hvor En Smule Vanilje Og Kanel Melder Sig. Sødmefuld Uden At Kamme Over Og Med Fine Præg Af Brombær Og Røde Kirsebær.

Flaske Kr. 308

Glas Kr. 78

Scotto Old Vine Zinfandel - Calefornien

Duften har toner af mørke bær og peber. Smagen er fyldt med røde frugter, mørk chokolade og urter. Traditionel med 18 måneders lagring, dels på egetræsfade, dels på ståltanke.

Flaske Kr. 318

Glas Kr. 78

Pessimist By Daou - Californien

Mørk, Auberginefarvet Kraftværk Af En Vin Med Masser Af Blåbær, Boysenbær, Blommer Og Jordbær, Med Røgede Hint Af Trøfler, Ristet Kaffe Og Blomsteragtige Præg Af Lavendel Og Syren, Og Nuancer Af Smørret Toast Og Vanilje, Med Kaskade Af Røde Kirsebær Og Blåbær.

Flaske Kr. 378

Glas Kr. 98

DESSERT OG PORT

Graham´S - Six Grapes - Reserva Ruby - Portugal

Fantastisk fyldig og delikat vin, produceret samme sted som Grahams Vintage Port. Den er dog, som følge af længere lagring på egefade, noget blidere. Dens fantastiske rige, frugtagtig stil gør den til en karakteristisk og tiltrækkende portvin.

 

Flaske Kr. 418

Glas Kr. 58

Château Martillac - Loupiac - Frankrig

Intens, Frisk Og Sødmefyldt Duft Med Toner Af Honning, Urter Og Orange, Tilsat Et Meget Let Strejf Af Marcipan. Smagen Er Fed Og Flot Afbalanceret Af Den Underliggende Syre.

 

Flaske Kr. 418

Glas Kr. 58

KÆLDERVIN

Brunello Di Montalcino - Tenuta Pian Delle Vigne - Italien

2015-årgangen af Pian delle Vigne er en intens rubinrød farve. Aromaen er kompleks og kendetegnet ved noter af moden rød frugt og violer ledsaget af aromaer af tørrede blomster, kakao, kirsebær i spiritus og krydderier som oregano og merian. Ganen er elegant, fyldig og kompleks med bløde og saftige tanniner. En friskhed opfattes i aromaen og mærkes igen under selve smagningen.

Kr. 618

Guerrieri-Rizzardi - Amarone Calcarole - Italien

Intens duft af kokos efterfulgt af mørke brombær og toner af mint, der går igen i den ligeledes meget intense og kraftige smag. Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt, lægges vinen 12 mdr. på fade af 5 hl og efterfølgende 24 mdr. på fade af 25 hl. Husets absolutte stolthed er denne enkeltmarks amarone. Vinen blir hentet fra den stenede skrænt calcarole, som er beliggende i hjertet af negrar i classico-området.

Kr. 788

Ségla - 2. Vin Til Rauzan-Ségla - Margaux - Frankrig - Kr. 588

Mørke kirsebær, brombær, solbær, nyt læder, lakrids, mentol og violer er bare nogle af de vidunderlige smagsindtryk, vinenhar. Vinen er fyldig, vildt harmonisk og indbegrebet af elegance. Tanninerne er lækre og bløde, og eftersmagen er pakket med mørk bærfrugt og krydderier. Dette er en exceptionel bjergtagende klassisk vin fra et chateau, der virkelig stråler i øjeblikket. Den alkoholiske gæring finder sted ved 35° i rustfrie ståltanke. Beholderne varierer i størrelse fra 41 til 220 hl., således druerne fra de forskellige parceller kan vinificeres hver for sig. Vinen lagrer i franske egetræsfade (20% nye) i 15 - 18 mdr. afhængig af årgangen.

Kr. 588

Reserve Chardonnay - Dauo - Usa

Ganske Fremragende Chardonnay, Som Er Præget Af Den Kølige 2019-Årgang I Området. Du Får Smukke Aromaer Af Ananas Og Citrontærte, Fint Ledsaget Af Vidunderlige Noter Af Vanilje Og Hasselnødder. Læg Hertil En Fyldig Og Cremet Tekstur Med En Eftersmag, Der Bliver Hængende Længe Efter, Du Har Sat Glasset Og Frister Til En Snarlig Tår Mere. Som Forventet For Årgangen Har Vinen Fået Et Skønt Syreindhold, Der Gør Det Muligt At Parre Den Med Et Bredt Kulinarisk Udvalg.

Kr. 488

Maison Joseph Drouhin - Rully Premier Cru - Frankrig

Grøntonet Og Gylden Farve I Glasset, Hvorfra Vinen Folder Sig Ud Med Stor Finesse Og Spænder Smagsnuancerne Fra Akacie, Tjørn Og Kaprifolie Til Viol, Citron Og Hvid Fersken. Langsomt Viser Sig Honning, Kvæder Og Tørret Frugt. På Ganen Er Vinen Frugtig, Rund, Fed Og Lang, Men Med Friskhed Og Elegance.

Kr. 448