Skip to the content
Klassisk 3 retters menu
FORRETTER
Varmrøget laks fra egen rygeovn - stuvet spinat - syltet rødløg - rugbrødschips
Stor friskbagt tartelet - høns i asparges - tomat - urter
Hønsesalat - ananasring - sprød bacon - urter
HOVEDRETTER
Kalvesteg stegt som vildt - waldorfsalat - tyttebær - asier - brunede, hvide & franske kartofler - kalveskysauce
Flæskesteg - rustik rødkål - asier - brunede, hvide & franske kartofler - skysauce
Oksesteg - glaseret løg - baconristet bønner - franske kartofler - surt - hvide kartofler - skysauce
DESSERT
Hjemmelavet islagkage med vanilje & jordbær samt karamelliseret nøddebunde
Citronfromage - flødeskum - chokoladespåner
Æblekage - hjemmebagt knas - flødeskum
3 RETTERS KLASSISK MENU
Vi viser her de klassiske forretter, hovedretter, desserter som er de mest populære.
Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu.
Priserne er baseret på selskaber på minimum 15 kuverter.
Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne. Venlig hilsen køkkenet
Der tages forbehold for små ændringer
DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER
Velkomstdrink - selskabs hvidvin, rødvin & dessertvin
Øl - sodavand - isvand
Selskab