Skip to the content

Velvære for dig – v/Stephanie Graugaard

Mit navn er Stephanie og jeg er uddannet lægeeksamineret Kosmetolog og Wellness Terapeut og er indehaver af Sdr. Omme Hotel og Kro sammen med Torben.

Træd ind i den hyggelige atmosfære, og fokuser ro, velvære og selvforkælelse for en stund. Jeg tilbyder som Kosmetolog og Wellness Terapeut professionelle krops- og ansigtsbehandlinger, som er tilpasset efter dit behov.

I min klinik er der altid fokus på dig, her er der ro og tid til at give dig den bedste behandling hvor jeg tilbyder et bredt udvalg af resultatorienteret samt afstressende behandlinger med professionelle produkter til krop og ansigt.

Jeg skræddersyer altid din behandling efter det, din hud har allermest brug for, hvad end det er tør, slap hud, store porer, akne ar, karsprængninger eller andet gevækster. Jeg vil gerne skabe en forskønnende oplevelse, som både giver flotte resultater og fornemmelse af ren velvære.

Jeg elsker at lave behandlinger. For at opnå et godt resultat i hudpleje behandling er det vigtigt med terapeutiske produkter som går ind og behandler aktivt og effektivt og har en synlig effekt. Disse professionelle hudplejeprodukter forhandles i min klinik, og der gives altid en grundig vejledning i produkterne, så de passer til netop din hudtype og hudtilstand:

Medex Bio Scandinavia

Medex har kropspleje produkter til alle hudtyper, alle hudproblemer og alle formål. Produkterne er terapeutiske naturprodukter af meget høj kvalitet og kan anvendes af alle uanset alder og køn.

Neovita Cosmetics

NEOVITA COSMETICS er professionelle og unikke skønhedsprodukter som gør en forskel og kan bruges på selv den mest sarte hud. Produkterne er rene og naturlige og helt uden parabener og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler. Det er den innovative konserveringsteknologi som gør, at der ikke er nogen direkte eller indirekte konserveringsstoffer i produktet. Ydermere er produktet også fri for alle tilsætningsstoffer – så som mineralolie, paraffin og silikone. Kun ubehandlede, ubestrålede virkestoffer fra naturen anvendes – som f.eks. arganolie, anti-aging fra hibiscus esculentus m.m. og sammen med de få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen og som også er nødvendige at tilsætte, giver det NEOVITA produkterne virkelig gode resultater.

NEOVITA er anderledes – bl.a. pga. den særlige skumdispenser 

Jeg glæde mig til at byde velkommen til ren Velvære for dig.

De bedste hilsner Stephanie Graugaard

Ring eller skriv - så booker jeg tiden til dig.

Mandag - søndag: Mulighed for behandlinger mellem kl. 07.00 og kl. 20.00 (Skriv en besked til mig eller book på 75341700 - tast 2)

 

Der vil løbende komme flere behandlinger herinde