Skip to the content

Lægeeksamineret Kosmetolog og Wellness Terapeut 

Træd ind i den hyggelige atmosfære, og fokuser ro, velvære og selvforkælelse for en stund. Jeg tilbyder som Kosmetolog og Wellness Terapeut professionelle krops- og ansigtsbehandlinger, som er tilpasset efter dit behov.

ANSIGTS BEHANDLINGER

Overfladisk Ansigtsbehandling

Varighed: 50 minutter - Behandlingsområde: Ansigt og hals

 

Valget til dig som aldrig har prøvet at få en afslappende ansigtsbehandling og gerne vil forkæle dig selv. Behandlingen er også god til dig som har en stabil hud, skal vedligeholdes.

 

KR. 449

Velvære Ansigtsbehandling

Varighed 75 minutter - Behandlingsområde: ansigt, hals og decolte

En afstressende ansigtsbehandling som giver velvære og hvor opleves både kulde og varmen i skøn forening, så huden vil føles og synes levende. Fremmer fornyelsen af celler, minimerer porer, udligner farveforskelle på huden samt giver en fantastisk glød. Desuden arbejdes i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens blodtilførslen styrkes, og ophobede affaldsstoffer udskilles. Med denne intensive behandling, får du følelse af jeg vækker huden til live.

KR. 699

Brilliant Ansigtsbehandling

Varighed: 90 minutter - Behandlingsområde: ansigt, hals og decolte

 

Som navnet indikerer - Brillant behandling af huden for maksimal effekt. Den er udviklet til dig, som ønsker total selvforkælelse- med masser af tid til at fokuser på lige det, du har brug for.  Med denne behandling vil du få opstrammet din hud, synligheden af rynker, linjer og porer reduceres samtidig med din hud bliver gennemfugtet og hudtonen forbedres. I behandlingen bruger jeg de mest effektive produkter jeg har til professionel brug, og heri opnå rigtig flotte resultater, præcis efter din hudtilstand. Velegnet til dig der vil se mest mulig resultater - HURTIGT!  

KR. 999

Beauty Angel Lysterapi

Jeg anbefaler at tilvælge Beauty Angel Lys Terapi i forbindelse med din ansigtsbehandling, for at optimerer dit resultat. I forbindelse med en behandling koster den KR. 99

 

Lyset giver behagelig og afslappende varme, mens behandlingen reducerer rynker, gør huden synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Acne, eksem, rosacea har også meget glæde af lysets stråler.

 

Beauty Angel Lyset genaktiverer celleaktiviteten i din hud og nedenstående kan du se flere positive effekter af behandlingen:

 

 

FRA KR. 99

Teenage Ansigtsbehandling

Varighed: 50 minutter - Behandlingsområde: Ansigt og hals

Min ansigtsbehandling til teenagere, i alderen til og med 19 år, er skræddersyet til at give unge mennesker med uren hud eller akne gode hudplejerutiner. Specielt god til dig, som gerne vil have fokus på dybderens. Jeg står klar til at behandle og vejlede i hudplejeprodukter. For at optimerer dit resultat vil jeg altid anbefale at tilvælge Beauty Angel kurforløb i forbindelse med akne. 

KR. 449

Produkter

undefined