Skip to the content

Visit Billund

Billund er en af Danmarks største turistkommuner. De senere år har vi oplevet en eksplosiv tilgang af overnattende feriegæster fra såvel indland som udland. Hvert år besøger mere end 1,7 millioner turister Billund kommune i form af besøg i LEGOLAND Billund, Lalandia og de kultur- og naturoplevelser kommunen byder på. Og turisterne finder i stigende grad sine ferieinformationer online.

 

Small Danish Hotel

Hos Small Danish Hotel kan du finde populære og lækre weekendophold, slotsophold, spaophold, welnessophold, golfophold, gourmetophold og romantiske ophold. Du kan vælge mellem 70 hyggelige kroer, skønne hoteller og fantastiske slotte fordelt i det meste af Danmark, - fra Tønder i Syd til Skagen i nord. Du kan dykke ned i Danmarkshistorien med et kroophold eller du kan tage på bytur med et citybreak i en af Danmarks større byer. Nyd naturen til fods eller på cykel, og besøg i Jyllands, på Fyn eller Sjælland sammen med kæresten, ægtefællen, en veninde eller måske trænger du til et pusterum alene?

 

Campaya Sommerhusudlejning

Er du på udkig efter et sommerhus til leje i Danmark eller udlandet? Så er du kommet til det rigtige sted. På Campaya.dk har vi samlet de danske sommerhuse og udenlandske feriehuse og ferielejligheder på tværs af udlejningsbureauerne, så du kun behøver lede et sted, når du skal finde den perfekte feriebolig.

 

WOW PARK Billund

Velkommen i WOW PARK – en helt ny lege- og forlystelsespark i skovens vilde natur. I den kæmpestore skov er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner. Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og vælger I at købe et årskort, bliver prisen selvfølgelig endnu mere fordelagtig. Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små! Vi ses!

undefined