Skip to the content

Kolde drikke

Sodavand

Coca Cola og Hancock

Kr. 30

Sportscola

Hancock - Den er frisk og frugtagtig - en rigtig tørst slukker, der indeholder rigtig colanød​.​

Kr. 35

Økologiske Saft

Hyldeblomst - Solbær - Æble - citron/ingefær - citron ice tea

KR. 40

Isvand

Kr. 25

Mælk

Kr. 25

Varme drikke

Kaffe/te

Kr. 30

Espresso

Kr. 35

Stempel kaffe

Kr. 35

Caffe Latte

Kr. 40

Cappuccino

Kr. 40

Varm kakao med flødeskum

Kr. 40

Kaffe med Baileys og flødeskum

Kr. 50

Irish coffe 3 cl.

Kr. 65

Irish coffe 6 cl.

Kr. 85

Lumumba 3 Cl.

Kr. 65

Lumumba 6 Cl.

Kr. 85

øl

Fadøl Fra Hancock

Høker Bajer - 5,0%

Farven er lys som en fuldmoden kornmark, skummet fast og snehvidt. En behagelig maltet øl, der balancerer perfekt med den efterfølgende bitterhed. Humlestyrken er 25 IBU som de traditionelle tjekkiske og tyske pilsnertyper.

 

Hancock Black Lager - 5,0%

Hancocks bud på det som tyskerne ville betegne som en Dunkelbier. Maltprofilen er 100% lagermalt, der giver øllet den mørke lød. Der er fin karamelsødme i anslaget efterfulgt af en meget behagelig bitterhed. Black Lager har en bitterstyrke på 25 IBU. Øllet lagres 90 dage ved lav temperatur.

 

Hancock Sæson Øl - 6,3%

Påske Beer - Hancock Beer - Merry Christmas

Lille - 25cl - Kr. 40

Stor - 50cl - Kr. 65

Hel stor - 100cl - Kr. 120

33 Cl. Carlsberg Nordic Gyldenbryg - 0,0%

Nordic gylden bryg er en klar alkoholfri pilsnerøl. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner.

Kr. 35

50 CL Erdinger Alkoholfri 0,5%

en uklar gylden hvedeøl, der trods sit lave alkoholindhold, er fuld af sødmefuld velsmag, frugtighed og blød læskende fylde. Faktisk vil den smagsmæssigt nemt kunne sammenlignes med en helt almindelig hvedeøl

Kr. 65

33 Cl. Tuborg Pilsner - 4,6%

Grøn Tuborg er Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen.

Kr. 35

33 Cl. Tuborg Classic - 4,6%

Tuborg Classic er en mørk og lidt kompleks pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk.

Kr. 35

50 Cl. Erdinger Weissbier - 5,3%

En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde.

Kr. 65

50 CL. Øko Dark Ale Fra Søgaard - 5%

Den mahognirøde farve og den skønne aroma med en blanding af lakrids og frugt, giver en fyldig og kompleks Dark Ale, som er brygget på karamel bygmalt, ristet bygmalt og smaragd humle. God til mindre krydret kød.

kr. 65

33 Cl - Old Gambrinus Dark - 9,5%

Øllet Brygges Med Lagermalt, Og Den Tjekkiske Saaz Til En Bitterstyrke På 35 Ibu. Old Gambrinus Dark Modnes Og Lagres 180 Dage Inden Den Tappes. Farven Er Kastanje, Skummet Luftigt Og Fint. Anslaget Er Tørret Frugt Og Karamel, Eftersmagen Som Fin Likør.

Kr. 45

33 Cl. Knarf Whisky Beer - 9,0 %

Denne Triple Bock er lagret på træfade fra Stauning Whisky. Efter gæring og lagring i tanke er øllet fyldt på træfade og lagret i 4 måneder. Denne øl er lige så unik som de whiskytønder de lagres på. Vi tapper kun omkring 200 L.

Kr. 55

33 Cl. Nonnen - From Belgisk Ale - 6,6%

Nonnen er en klassisk belgisk abbey-ale. Hun er brygget på gode råvarer, belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. 

Hun er lys og indbydende med et vedholdende hvidt skum, behagelig uden skarpe kanter og dejligt fyldig. 
Nonnen tilfører Syndikatet et skær af fromhed og uskyld, men rygterne vil vide, at hun kan hjælpe med mere end syndsforladelse.

Kr. 55

33 Cl. Borgmesteren - Dristig Doppelbock - 7,2%

Denne Klassiske Undergærede Tyske Øltype Har Fyldig Krop, Karakter Og Behagelig Sødme. Den Er Rund Og Blød I Smagen. Den Traditionelle Maltede Smag Suppleres Med Delikate Indslag Af Karamel Og Chokolade. En Bock Passer Til Mange Slags Mad, Og Den Er Særdeles God Til Det Kolde Bord.

Kr. 55

33 Cl. Baristaen - Cappuccino Stout - 8,0 %

Øl med kaffe og skummet mælk - Meget kaffe endda. Aromaen efterlader ingen tvivl, her er der kaffe. Når du sipper til øllen, oplever du en kompleks men letløbende brown stout, hvor afdæmpet bitterhed, underliggende sødme og velintegreret kaffesmag går hånd i hånd. Som den sidste detalje for at nærme sig cappuccinoen, er der tilsat et skud mælkesukker.

Kr. 55

33 Cl. Direktøren - Stærk Mørk Ale - 8,5%

Denne Stærke, Mørke Ale Er Baseret På Et Mix Af Specielt Udvalgte Belgiske Malttyper Og En Autentisk Belgisk Trappistgær. Aromaen Præges Af Mørke Bær Og Frugt. Den Blide Og Komplekse Smag Er Krydret, Vinøs, Karamel- Og Kandissød, Let Olieagtig Og Med Delikat Indslag Af Chokolade & Balanceret Med Afstemt Bitterhed.

Kr. 55

33 Cl. Overhovedet 2017 - Mørk Quadruple - 10,2%

Overhovedet er Syndikatets hyldest til tidens gang. Stærk mørk ale, der virkelig er proppet med ingredienser og kompleksitet. Velafstemt bitterhed og krydret lige til kanten. Langtidsfermenteret på en berømt vestflandersk trappistgær. Han vil år for år begejstre med aroma og smag, der præges af karamel, mørk frugt, rosiner, nødder og chokolade. Overhovedet bliver i Syndikatet konsulteret i forbindelse med svære valg, og man gør som regel bedst i at følge hans råd. Smag én og gem én - den bliver kun bedre med tiden. 

Kr. 55