Skip to the content

FEST PÅ SDR. OMME KRO

Nyd dagen og gæsterne i vores fest- og selskabslokaler…

Skal der være fest, så lad der være fest. Det kan du holde hos os på Sdr. Omme kro. Vi har de perfekte selskabslokaler til enhver anledning, alt fra konfirmation, fødselsdage til firmafest og bryllup.

Vi har fornøjelsen af at byde dig velkommen til op til 200 gæster i vores festsal, med udgang til kroens terrasse, som har udsigt over omme å der risler ned gennem kroens hyggelige have.

Derudover har vi plads op til 50 personer i vores store hyggelige restaurant og 40 personer i et mindre selskabslokale.

Når du holder din fest hos os, er du sikker på at alt fungerer optimalt- helt ned til mindste detalje. I skal gå herfra og have fået jer en mindeværdig oplevelse både dig og dine gæster. Vi sidder os ned sammen med jer og planlægger din fest ned til mindste detalje.

Mad der smager af fest

Når der holdes fest ved os, må der virkelig ikke mangle noget. Alle vores retter laves fra bunden med de bedste og mest friske råvarer. Vi lægger en masse kærlighed i vores mad. Vores ambition er, at i får den bedste oplevelse fra køkkenet med masser af personlighed der får munden til at løbe i vand.

Praktiske opslysninger

Børn fra 3 til og med 12 år får 50% rabat. Børn 0-2 år er gratis. Der er også mulighed for at vælge en af kroens særlige børnemenuer.

Nattillæg pr. påbegyndt time fra kl. 01.00 Kr. 700,-  Endeligt antal gæster meddeles senest 3 dage før arrangementets afholdelse

Overnatning i dejlige omgivelser

I Foråret 2021 er 13 af værelserne nyrenoverede indrettede med inspiration fra naturen. 9 af værelserne er i klassisk krostil hvoraf 4 af dem er med egen terrasse. Kroens værelser er under en gennemgribende renovering og værelserne har eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, kabel-tv, skrivebord og stol og hårtørrer. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. På de nyrenoverede værelser er der køleskab, te- og kaffe, elkedel og sidst men ikke mindst nogle bløde og behagelige senge, som vi håber, du vågner veludhvilet op fra. Når du lejer et eller flere værelser hos os, følger der altid en smagfuld morgenbuffet med i købet. Tilrejsende gæster tilbydes en specialpris på 700 kr. pr. par for en overnatning inkl. morgenmad. Med forbehold for allerede forud bestilte værelser.

Borddækning

Et veldækket bord forhøjer glæden ved ethvert måltid. I alle priser er inkluderet bordpynt: blomster, duge, lys og servietter. Har I andre specielle ønsker vedr. borddekorationer, er I velkommen til selv at medbringe disse eller tage en snak med vores blomsterdekoratør. 

Allergener

Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen - så hjælper vi gerne. 

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og prisændringer

 

Sdr. Omme Kro og Hotel- Hovedgaden 1 – 7260 Sdr. Omme -Tlf. 75341700- Email info @ sdr-omme-kro.dk 

 

Med venlig hilsen

Stephanie Graugaard & Torben Hansen