Skip to the content

Kolde drikke

Sodavand

sortiment fra Coca Cola

Kr. 28

Sportscola

Hancock - Den er frisk og frugtagtig - en rigtig tørst slukker, der indeholder rigtig colanød​.​

Kr. 35

Flaskevand

Kr. 20

Isvand

Kr. 20,00

Rød Saftevand

Kr. 20

Mælk

Kr. 20

Juice

Æble Eller Appelsin

Kr. 20

Mormors Økologiske Saft

Hyldeblomst – Solbær – Rabarber

KR. 38

Varme drikke

Kaffe/te

Kr. 20

Espresso

Kr. 26

Stempel kaffe

Kr. 26

Caffe Latte

Kr. 32

Cappuccino

Kr. 32

Varm kakao med flødeskum

Kr. 28

Kaffe med Baileys og flødeskum

Kr. 45

Irish coffe 3 cl.

Kr. 55

Irish coffe 6 cl.

Kr. 75

Lumumba 3 Cl.

Kr. 60

Lumumba 6 Cl.

Kr. 85

Special øl fra Syndikatet

Fadøl Fra Hancock

Høker Bajer - 5,0%

Farven Er Lys Som En Fuldmoden Kornmark, Skummet Fast Og Snehvidt. En Behagelig Maltet Øl, Der Balancerer Perfekt Med Den Efterfølgende Bitterhed. Humlestyrken Er 25 Ibu Som De Traditionelle Tjekkiske Og Tyske Pilsnertyper.

 

Hancock Black Lager - 5,0%

Hancocks Bud På Det Som Tyskerne Ville Betegne Som En Dunkelbier. Maltprofilen Er 100% Lagermalt, Der Giver Øllet Den Mørke Lød. Der Er Fin Karamelsødme I Anslaget Efterfulgt Af En Meget Behagelig Bitterhed. Black Lager Har En Bitterstyrke På 25 Ibu. Øllet Lagres 90 Dage Ved Lav Temperatur.

Lille - 25cl - Kr. 35

Mellem - 40cl - Kr. 48

Stor - 50cl - Kr. 58

Hel stor - 100cl - Kr. 108

33 Cl. Carlsberg Nordic Gyldenbryg - 0,0%

Nordic gylden bryg er en klar alkoholfri pilsnerøl. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner.

Kr. 32

33 Cl. Carlsberg Pilsner - 4,6%

Du oplever en harmonisk balance mellem bitterhed og sødmefulde æbler, mens du nyder den lyse gyldne farve med det flotte skum og duften af fyrretræ, strå, hasselnød og skovsyre. Ja, det er næsten som en forårsdag i Danmark.

Kr. 32

33 Cl. Tuborg Pilsner - 4,6%

Grøn Tuborg er Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen.

Kr. 32

33 Cl. Tuborg Classic - 4,6%

Tuborg Classic er en mørk og lidt kompleks pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk.

Kr. 32

33 Cl - Old Gambrinus Dark - 9,5%

Øllet Brygges Med Lagermalt, Og Den Tjekkiske Saaz Til En Bitterstyrke På 35 Ibu. Old Gambrinus Dark Modnes Og Lagres 180 Dage Inden Den Tappes. Farven Er Kastanje, Skummet Luftigt Og Fint. Anslaget Er Tørret Frugt Og Karamel, Eftersmagen Som Fin Likør.

Kr. 40

50 Cl. Erdinger Weissbier - 5,3%

En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde.

Kr. 60

50 Cl. Fur Næsten Alkoholfri Pale Ale - 0,5%

Let Sødlig Og Fyldig, Med Smag Af Malt Og Med En God Bitterhed Fra Humlen Der Giver Fin Balance I Afslutningen. Øllen Er God Til Det Danske Frokostbord Og Er Også Velegnet, Når Du Har Motioneret, Da Øllet Tilfører Kroppen Salte Og Mineraler.

Kr. 65

50 Cl. Fur Dansk Fyr - 5,9%

En Øl I Kategorien Ny Nordisk Øl. Med Udgangspunkt I Nærhed Og Bæredygtighed Har Vi Brygget Den Af Danske Råvarer – Helt Uden Humle. Foruden Fur Vand Er Hovedingredienserne Dansk Malt Og Fyrrenåle Fra Fur. Øen Fur Har Sit Navn Efter Fyr/Fyrretræ, Derfor Har Vi Brygget En Øl Med Denne Aromatiske Råvare. Smagen Er Let Syrlig Med Noter Af Fyrrenåle, Som I Fin Balance Med Maltens Sødme Afrunder Oplevelsen I En Bitterfrisk Finale

Kr. 65

50 CL. Fur Renæssance - 6,2%

Fur Renæssance er en overgæret øl af typen Brown Ale. Renæssance-øllen er mørk og rødgylden med et tæt cremefarvet skum, der har lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Duften er af ristede malte og humleblomster, og smagen er rund og harmonisk af blandt andet røgmalt, og fortsætter i en afrunding af kraftige humlenuancer.

kr. 65

33 Cl. Knarf Whisky Beer - 9,0 %

Denne Triple Bock er lagret på træfade fra Stauning Whisky. Efter gæring og lagring i tanke er øllet fyldt på træfade og lagret i 4 måneder. Denne øl er lige så unik som de whiskytønder de lagres på. Vi tapper kun omkring 200 L.

Kr. 50

33 Cl. Frelseren - Velsignet Juleale - 6,0%

Den krydrede aroma præges af frugt og mørke bær. Den blide komplekse smag er karamel- og kandissød, krydret med delikate indslag af lakrids og chokolade, der er balanceret med en velafstemt bitterhed.

Kr. 50

33 Cl. Nonnen - From Belgisk Ale - 6,6%

Nonnen er en klassisk belgisk abbey-ale. Hun er brygget på gode råvarer, belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. 

Hun er lys og indbydende med et vedholdende hvidt skum, behagelig uden skarpe kanter og dejligt fyldig. 
Nonnen tilfører Syndikatet et skær af fromhed og uskyld, men rygterne vil vide, at hun kan hjælpe med mere end syndsforladelse.

Kr. 50

33 Cl. Borgmesteren - Dristig Doppelbock - 7,2%

Denne Klassiske Undergærede Tyske Øltype Har Fyldig Krop, Karakter Og Behagelig Sødme. Den Er Rund Og Blød I Smagen. Den Traditionelle Maltede Smag Suppleres Med Delikate Indslag Af Karamel Og Chokolade. En Bock Passer Til Mange Slags Mad, Og Den Er Særdeles God Til Det Kolde Bord.

Kr. 50

33 Cl. Agenten - Ipa Extra - 7,5%

En moderne ravfarvet ale, med utilsløret amerikansk inspiration. Lidt mere end bare en IPA, men ikke mere end at den kan nydes af alle, som kan lide en velhumlet øl. En intens floral aroma med duftnoter af citrus, harpiks, frugt og fyrrenåle følges op af en fyldig smag, som suppleres med noter af malt, nødder og karamel, alt sammen holdt sammen af en god fast bitterhed. IPA er velegnet ledsager til mad, der har en vis sødme, f.eks. retter med barbecue og sur/søde saucer. 

Kr. 50

33 Cl. Baristaen - Cappuccino Stout - 8,0 %

Øl med kaffe og skummet mælk - Meget kaffe endda. Aromaen efterlader ingen tvivl, her er der kaffe. Når du sipper til øllen, oplever du en kompleks men letløbende brown stout, hvor afdæmpet bitterhed, underliggende sødme og velintegreret kaffesmag går hånd i hånd. Som den sidste detalje for at nærme sig cappuccinoen, er der tilsat et skud mælkesukker.

Kr. 50

33 Cl. Sekretæren - Forførende Blond Ale - 8,2%

En stærk, gylden ale, forførende og en lille smule lumsk. Vi har brygget efter belgisk tradition og tilsat moderne virkemidler. Aromaen er vinøs og frugtrig, let syrlig med indslag af citrus og melon. Smagen er kompleks, intens, tør og behagelig. Sekretæren anbefaler sig som en lækker tørstslukker, men forsigtighed tilrådes ved indtagelse af større mængder: Hun er stærkere end hun ser ud til. Ambitionen var at skabe en veldrejet ledsager til fisk, og det lykkedes til fulde. Sekretæren er dog behageligt selskab til de fleste måltider. 

Kr. 50

33 Cl. Direktøren - Stærk Mørk Ale - 8,5%

Denne Stærke, Mørke Ale Er Baseret På Et Mix Af Specielt Udvalgte Belgiske Malttyper Og En Autentisk Belgisk Trappistgær. Aromaen Præges Af Mørke Bær Og Frugt. Den Blide Og Komplekse Smag Er Krydret, Vinøs, Karamel- Og Kandissød, Let Olieagtig Og Med Delikat Indslag Af Chokolade & Balanceret Med Afstemt Bitterhed.

Kr. 50

33 Cl. Overhovedet 2017 - Mørk Quadruple - 10,2%

Overhovedet er Syndikatets hyldest til tidens gang. Stærk mørk ale, der virkelig er proppet med ingredienser og kompleksitet. Velafstemt bitterhed og krydret lige til kanten. Langtidsfermenteret på en berømt vestflandersk trappistgær. Han vil år for år begejstre med aroma og smag, der præges af karamel, mørk frugt, rosiner, nødder og chokolade. Overhovedet bliver i Syndikatet konsulteret i forbindelse med svære valg, og man gør som regel bedst i at følge hans råd. Smag én og gem én - den bliver kun bedre med tiden. 

Kr. 50