Skip to the content

Kolde drikke

Sodavand

sortiment fra Coca Cola

Kr. 28,00

Isvand

Kr. 20,00

Logovand

Kr. 28,00

Juice

Kr. 20,00

Økologisk sukkerfri saft og sodavand

KR. 38

Varme drikke

Kaffe/te

Kr. 20,00

Stempel kaffe

Kr. 25,00

Varm kakao med flødeskum

Kr. 28,00

Irish coffe 3 cl.

Kr. 45,00

Irish coffe 6 cl.

Kr. 59,00

Kaffe med Baileys og flødeskum

Kr. 45,00

Special øl fra Syndikatet

Fadøl Fra Rækker Mølle Bryghus

Lille - 25cl - Kr. 35,00

Mellem - 40cl - Kr. 48,00

Stor - 50cl - Kr. 58,00

Ekstra stor - 100cl - Kr. 108,00

 

RÆKKER MØLLE PILSNER – 4,8%

PILSNER er en velafstemt, gylden og ufiltreret pilsner med en maltet aroma. De lette humletoner giver en mild smag, der kun langsomt klinger ud. Egner sig godt til lyst kød, fisk og frokostretter.

 

RÆKKER MØLLE CLASSIC – 5,2%

CLASSIC er velafstemt og har en mørk gylden farve. Den anvendte ka­ramelmalt giver en klassisk smag, som egner sig godt til det danske køkken.

33 Cl. Carlsberg Nordic Gyldenbryg - 0,5%

Nordic gylden bryg er en klar alkoholfri pilsnerøl. Smagen er særdeles fint balanceret og byder, trods fraværet af alkohol, der med lethed slukker tørsten som en almindelig pilsner.

Kr. 30,00

50 Cl. Fur Næsten Alkoholfri Pale Ale - 0,5%

Let Sødlig Og Fyldig, Med Smag Af Malt Og Med En God Bitterhed Fra Humlen Der Giver Fin Balance I Afslutningen. Øllen Er God Til Det Danske Frokostbord Og Er Også Velegnet, Når Du Har Motioneret, Da Øllet Tilfører Kroppen Salte Og Mineraler.

Kr. 65,00

50 Cl. Ballerinaen – Let Og Elegant Ale - 2,5%

En Let Og Mere Elegant Øl, Som Smager Af Mere End Alkoholstyrken Antyder. Brygget På Engelsk Basismalt, 5 Belgiske Specialmalte, Havreflager Og 2 Tyske Humlesorter. Oplagt Til Frokost Og Når Smag Er Vigtigere End Virkning.

Kr. 65,00

33 Cl. Mekanikeren - Genial Golden Ale - 4,0%

Amerikansk Inspireret Mild Ale. Enkel Og Ligetil At Drikke. Belgiske Specialmalte Giver En Let Brødagtig Grundsmag, Som Krydres Pikant Af Den Amerikanske Humleblanding. Velegnet Som Tørstslukker.

Kr. 50,00

33 Cl. Tuborg Pilsner - 4,6%

Grøn Tuborg er Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen.

Kr. 30,00

33 Cl. Tuborg Classic - 4,6%

Tuborg Classic er en mørk og lidt kompleks pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er både let drikkelig og har masser af smagsindtryk.

Kr. 30,00

33 Cl. Carlsberg Pilsner - 4,6%

Du oplever en harmonisk balance mellem bitterhed og sødmefulde æbler, mens du nyder den lyse gyldne farve med det flotte skum og duften af fyrretræ, strå, hasselnød og skovsyre. Ja, det er næsten som en forårsdag i Danmark.

Kr. 30,00

50 Cl. Erdinger Weissbier - 5,3%

En uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde.

Kr. 60,00

50 Cl. Erdinger Dunkel - 5,3%

Orangebrun med gærsvæv og god fyldig skumkrone, rig på ristede maltnoter i tillæg til den store frugtighed frembragt af gæring og flaskemodning, blød mundfylde og sødme.

Kr. 60,00

50 Cl. Fur Hvede - 5,6%

Fur Hvede Er En Overgæret Øl Af Typen Hvede Efter Tysk Inspiration. Med Tæt Cremefarvet Skum, Der Har Lang Holdbarhed Og Giver Fine Blonder På Glasset. Fur Hvede Har En Kraftig, Men Velafbalanceret Duft Af Frugt Og Banan. Og En Frisk Aromatisk Og Frugtagtig Smag Med Let Syrlig Afrunding.

Kr. 65,00

50 Cl. Fur Dansk Fyr - 5,9%

En Øl I Kategorien Ny Nordisk Øl. Med Udgangspunkt I Nærhed Og Bæredygtighed Har Vi Brygget Den Af Danske Råvarer – Helt Uden Humle. Foruden Fur Vand Er Hovedingredienserne Dansk Malt Og Fyrrenåle Fra Fur. Øen Fur Har Sit Navn Efter Fyr/Fyrretræ, Derfor Har Vi Brygget En Øl Med Denne Aromatiske Råvare. Smagen Er Let Syrlig Med Noter Af Fyrrenåle, Som I Fin Balance Med Maltens Sødme Afrunder Oplevelsen I En Bitterfrisk Finale

Kr. 65,00

50 Cl. India Pale Ale - Orange - 5,9%

Calcutta Ipa Dette Er Storebroren Til Vores New Delhi Ipa. De Er Begge Baseret På Samme Grundøl. Denne Ipa Er På Tør Humle Og Forædlet Med Mandarina Bavaria Humle For At Få Tilføjet Smagen Af Fersken Og Appelsin.

Kr. 65,00

50 Cl. Frelseren - Velsignet Juleale - 6,0%

Den krydrede aroma præges af frugt og mørke bær. Den blide komplekse smag er karamel- og kandissød, krydret med delikate indslag af lakrids og chokolade, der er balanceret med en velafstemt bitterhed.

Kr. 65,00

50 Cl. Krofatteren - Ale Til Dansk Mad - 6,0%

Krofatteren er en rødbrun overgæret øl, brygget efter belgisk forbillede og sammensat så den med sin fyldighed og karakter passer til et bredt udsnit af traditionelle danske retter. Smagen er kompleks og blid, frugtig og let krydret.

Kr. 65,00

50 CL. Fur Renæssance - 6,2%

Fur Renæssance er en overgæret øl af typen Brown Ale. Renæssance-øllen er mørk og rødgylden med et tæt cremefarvet skum, der har lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Duften er af ristede malte og humleblomster, og smagen er rund og harmonisk af blandt andet røgmalt, og fortsætter i en afrunding af kraftige humlenuancer.

kr. 65,00

33 Cl. Grimbergen Double-Ambrée - 6,5%

Grimbergen Double-Ambrée er en god øl til bordets glæder. Den har en umiddelbar lethed kombineret med aromatisk kompleksitet, der gør den god til krydrede retter. Særligt dem der har et asiatisk udgangspunkt, men som er tilpasset traditionel europæisk smag. Det kunne eksempelvis være ristaffel med diverse mindre retter af varierende styrke eller retter fra det kantonesiske køkken såsom chop-suey, kylling i sur-sød sauce eller lignende.

Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt op af et strejf mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance. Fylden er blød og rund med en let brændt eftersmag. 

Kr. 50,00

50 Cl. Nonnen - From Belgisk Ale - 6,6%

Nonnen er en klassisk belgisk abbey-ale. Hun er brygget på gode råvarer, belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. 

Hun er lys og indbydende med et vedholdende hvidt skum, behagelig uden skarpe kanter og dejligt fyldig. 
Nonnen tilfører Syndikatet et skær af fromhed og uskyld, men rygterne vil vide, at hun kan hjælpe med mere end syndsforladelse.

Kr. 65,00

33 Cl. Caffé Stout - 7,1%

Dobbeltmasket Coffee Stout Er Medium-Tør I Smagen. Sammen Med Kaffe Fra Indonesien, Karamelliseret Malt Samt Valset Havre Resulterer Det I En Fløjlsblød Oplevelse. Denne Øl Erstatter En God Rødvin

Kr. 50,00

50 Cl. Borgmesteren - Dristig Doppelbock - 7,2%

Denne Klassiske Undergærede Tyske Øltype Har Fyldig Krop, Karakter Og Behagelig Sødme. Den Er Rund Og Blød I Smagen. Den Traditionelle Maltede Smag Suppleres Med Delikate Indslag Af Karamel Og Chokolade. En Bock Passer Til Mange Slags Mad, Og Den Er Særdeles God Til Det Kolde Bord.

Kr. 65,00

50 Cl. Agenten - Ipa Extra - 7,5%

En moderne ravfarvet ale, med utilsløret amerikansk inspiration. Lidt mere end bare en IPA, men ikke mere end at den kan nydes af alle, som kan lide en velhumlet øl. En intens floral aroma med duftnoter af citrus, harpiks, frugt og fyrrenåle følges op af en fyldig smag, som suppleres med noter af malt, nødder og karamel, alt sammen holdt sammen af en god fast bitterhed. IPA er velegnet ledsager til mad, der har en vis sødme, f.eks. retter med barbecue og sur/søde saucer. 

Kr. 65,00

33 Cl. Baristaen - Cappuccino Stout - 8,0 %

Øl med kaffe og skummet mælk - Meget kaffe endda. Aromaen efterlader ingen tvivl, her er der kaffe. Når du sipper til øllen, oplever du en kompleks men letløbende brown stout, hvor afdæmpet bitterhed, underliggende sødme og velintegreret kaffesmag går hånd i hånd. Som den sidste detalje for at nærme sig cappuccinoen, er der tilsat et skud mælkesukker.

Kr. 50,00

50 Cl. Sekretæren - Forførende Blond Ale - 8,2%

En stærk, gylden ale, forførende og en lille smule lumsk. Vi har brygget efter belgisk tradition og tilsat moderne virkemidler. Aromaen er vinøs og frugtrig, let syrlig med indslag af citrus og melon. Smagen er kompleks, intens, tør og behagelig. Sekretæren anbefaler sig som en lækker tørstslukker, men forsigtighed tilrådes ved indtagelse af større mængder: Hun er stærkere end hun ser ud til. Ambitionen var at skabe en veldrejet ledsager til fisk, og det lykkedes til fulde. Sekretæren er dog behageligt selskab til de fleste måltider. 

Kr. 65,00

50 Cl. Direktøren - Stærk Mørk Ale - 8,5%

Denne Stærke, Mørke Ale Er Baseret På Et Mix Af Specielt Udvalgte Belgiske Malttyper Og En Autentisk Belgisk Trappistgær. Aromaen Præges Af Mørke Bær Og Frugt. Den Blide Og Komplekse Smag Er Krydret, Vinøs, Karamel- Og Kandissød, Let Olieagtig Og Med Delikat Indslag Af Chokolade & Balanceret Med Afstemt Bitterhed.

Kr. 65,00

33 Cl. Knarf Whisky Beer - 9,0 %

Denne Triple Bock er lagret på træfade fra Stauning Whisky. Efter gæring og lagring i tanke er øllet fyldt på træfade og lagret i 4 måneder. Denne øl er lige så unik som de whiskytønder de lagres på. Vi tapper kun omkring 200 L.

Kr. 55,00

50 Cl. Festaben - Imperial Rum Stout - 10,0%

Maltprofilen Er Nok Det Festligste, Vi Har Set I En Stout. Og Samtidig Har Vi Brygget Med De Allerfestligste Humletyper På Markedet. Toppet Op Med Et Skud Jumborosiner Og Sidst Men Ikke Mindst: Et Solidt Skvæt Eksklusiv Rom.

Kr. 65,00

50 Cl. Elskerinden - Imperial Vanilla Milk Stout - 10,0%

Cremet kraftig og tydelig smag af karamel og vanilje. En utraditionel øl, tænkt som ledsager til de fleste typer dessert. Måske kan det udnyttes, at den i sig selv er så kraftig, at den indeholder det hele og derfor kan serveres som dessert - ikke kun som tilbehør

Kr. 65,00

50 Cl. Overhovedet 2017 - Mørk Quadruple - 10,2%

Overhovedet er Syndikatets hyldest til tidens gang. Stærk mørk ale, der virkelig er proppet med ingredienser og kompleksitet. Velafstemt bitterhed og krydret lige til kanten. Langtidsfermenteret på en berømt vestflandersk trappistgær. Han vil år for år begejstre med aroma og smag, der præges af karamel, mørk frugt, rosiner, nødder og chokolade. Overhovedet bliver i Syndikatet konsulteret i forbindelse med svære valg, og man gør som regel bedst i at følge hans råd. Smag én og gem én - den bliver kun bedre med tiden. 

Kr. 65,00

50 Cl. Fyrbøderen - Imperial Stout - 11,5%

Arbejdet Med At Skovle Kul Og Fylde Vand På Kedlen Krævede Både Teknik, Præcision Og Råstyrke, Ligesom Bryghusets Grej Der Bliver Presset Til Det Yderste Med Over Et Halvt Ton Malt Pr 1000 Liter, Fordelt På 8 Malttyper. Tillad Dig Selv En Nydelse Af Denne Powerstout Med Noter Af Kaffe, Lakrids, Tørv Og En Lillebitte Smule Kul

Kr. 65,00