Skip to the content

Hos Sdr. Omme Kro har vi stor fokus på, at det skal være afslappende og hyggeligt at være på ophold hos os. Det bliver det kun, hvis personalet er venlige og personlige, omgivelserne hyggelige og værelserne rene og pæne.  I Foråret 2021 er 13 af værelserne nyrenoverede indrettede med inspiration fra naturen. De har eget bad, bruseniche, trådløst gratis internet, hotel-tv, skrivebord og stol og hårtørrer. Håndklæder og sengelinned står vi selvfølgelig også for. På comfortværelserne er der køleskab, elkedel og sidst men ikke mindst nogle bløde og behagelige senge, som vi håber, du vågner veludhvilet op fra. Når du lejer et eller flere værelser hos os, følger der altid en smagfuld morgenmadsplatte eller morgenbuffet med i købet.

På alle 13 værelser er der mulighed for 2 ekstra opredninger. 3 af vores comfortværelser er handicap venlige. 

Alle ekstraopredninger er på sovesofaer, anbefales kun til børn. Børn under 3 år er gratis i forældreseng. Børn fra 3 år og op kræver en ekstra opredning.

Baby seng kan tilkøbes for kr. 150,- pr. ophold

Ekstra opredning til børn kr. 250,- pr. nat

Der er mulighed for smør- selv- madkasse til kr. 59,- pr. madkasse -nok til 2 voksne 

 

Nyttig information:

Vi har lukket for a la carte om mandagen fra den 22 august 2022 til og med den 29 maj 2023 . I denne periode er der mulighed for overnatning med morgenmad alle dage.

Al la carten og receptionen holder lukket fra den 18 dec 2022 til den 23 Januar 2023- Der er åben for selskaber 

Vi holder åbent for overnattende gæster. (Der skal aftales med Torben hvis der skal være mulighed for morgenmad)