Skip to the content

En kro med en lang og stolt historie

Sdr. Omme Kro byder dig velkommen til et ophold på en kro, hvis historie kan føres tilbage til 1780. Takket være den lange historie, kan vi tilbyde dig et kroophold i særlige og meget charmerende omgivelser, som du ikke finder mange steder i den jyske hede.

Vi er beliggende centralt i Sdr. Omme og vi som familie byder dig velkommen med varme og åbne arme, hygge og en personlig service. Vi ønsker dit kroophold skal være en helt specielt oplevelse og unik atmosfære som vi bliver husket på for livet. For det er netop det, der gør et kroophold bliver til noget helt særligt.

Nemt adgang til attraktioner faciliteter og aktiviteter

Takket være vores placering ligger vi i nærheden af SKOVSNOGEN, LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, LALANDIA, BILLUND LUFTHAVN, WOW-PARK. Der er kun ca. 60 km til Vesterhavet og flere af Jyllands største byer kan man køre til i bil, på under en time. Det gør os til et attraktivt valg, når gæster skal have en weekend væk hjemmefra.

Der er mulighed for at købe et fiskekort til Omme Å (4,2km.) I nærheden ligger der andre gode fiskevande: Varde Å, Skjern Å, Grindsted Å og Ansager Å. Der er også mulighed for "Put and Take"-fiskeri, da der findes 4 søer inden for en afstand af 10 km.

Vi tilbyder forskellige faciliteter til kroens gæster

  • Hyggelig krolounge med billardbord
  • Legerum med masser af LEGO og biler
  • Ny legeplads område med gynger sandkasse og rutsjebane samt trampolin i baggården
  • Nylagt terrasse med mulighed for at læne dig tilbage og slappe af med koldt at drikke
  • Dejlig krohave med mulighed for forskellige udendørs spil eller sidde dig tilbage og nyde lyden af omme å. Der er havemøbler og bænke til rådighed  
  • Mange fiskemuligheder i krohaven

Sejlads på Omme Å er tilladt fra den 15. juni og campingpladsen nær os lejer kanoer ud og de hjælper gerne med tilrettelæggelsen af turen. 

Vi har desuden Hjertestier, med mulighed for vandreture på 20/30/45 min. Stien går gennem skov, by og bebyggelse. Der er legeplads, rigt fugleliv og mulighed for at sidde ned på diverse bænke undervejs. Hjertestien er egnet til både picnic, løb og barne- og klapvogne.

Omme Å byder på mange gode steder at fiske, og Sdr. Omme Borger & Erhverv sætter fisk ud i åen 1 gange om året – så der er masser af friske fisk at komme efter.

Fiskeret til Omme Å kan fås ved køb af dag-fiskekort hos os. 

Der er under 10 km til Deep Forest Art Land, også kald Skovsnogen Tag på ekspedition i skoven, hvor du kan lad kunsten og naturen udfordre din fantasi.

Nyrenoverede værelser

Hos Sdr. Omme Kro har vi stor fokus på, at det skal være afslappende og hyggeligt at være på ophold hos os. Det bliver det kun, hvis personalet er venlige og personlige, omgivelserne hyggelige og værelserne rene og pæne. Hotelværelserne er derfor alle indrettede med inspiration fra naturen. I Foråret 2021 er 13 af værelserne nyrenoverede. 9 af værelserne er i klassisk krostil hvoraf 4 af dem er med egen terrasse. Vi byder derfor velkommen i flotte og pæne omgivelser.

Når du booker et hotelværelse hos os, bliver du mødt af værelser med skrive bord og fladskærms-TV derudover er der eget bad. På de nyrenoverede værelser er der køleskab, te- og kaffe, elkedel og sidst men ikke mindst nogle bløde og behagelige senge, som vi håber, du vågner veludhvilet op fra.

Tid til golf?

Der findes golfbaner inden for en radius af 20 km fra Sdr. Omme Kro. Golfbanerne ligger i Sdr. Felding, Give og Brande,