Skip to the content

APERITERIF

Champagne - Lancelot Brut - Frankrig

Duften er yderst elegant med toner af ferskner, grønne æbler, citrus og lime. Elegancen fortsætter i smagen, som har en flere minutter lang eftersmag med en let mineralitet i sin afslutning.

Flaske Kr. 445

Nitus Cava Brut - Spanien

Lys Gylden Farve. Duften Er Meget Ren Med Masser Af Frisk Frugt. Smagen Er Velafbalanceret Med En Tør Eftersmag.

Flaske Kr. 305

Glas Kr. 60

Moscato Rosé - Spanien

En Mousserende, Sød Rosévin, Med Kun 5% Alkohol, Men Med En Sød, Meget Forfriskende Smag. Sommerhittet Til Terrassen.

Flaske Kr. 255

Glas Kr. 45

HVIDVIN

Errazuriz Sauvignon Blanc - Chile

Duften har toner af citrus, lime og tropisk frugt. Smagen er elegant og sprød med en flot syre, som afbalancerer vinen. Mosten gæres ud ved 12-14 grader, hvorefter vinen ligger med bærmen i to måneder, før den omstikkes, filtreres og aftappes.

Flaske Kr. 310

Glas Kr. 65

Secret Boise - Chardonnay - Frankrig

Frisk strågul hvidvin der er rig på frugt og fad. Med et strejf af vanilje

Flaske kr. 350

Glas kr. 75

Meyer-Fonné - Pinot Gris - Frankrig

Perfekt sødme, der leder tankerne hen på modne druer, gule pærer og melon. Her produceres vine på bærme i gamle foudres, de klassiske, store, franske egetræsfade, som der er tradition for i Alsace. Kendetegnende for vinene er en altid imponerende aroma og flot mineralitet. Levende og elegante vine, som det er svært at finde bedre i Alsace.

Flaske Kr. 350

Glas Kr. 75

Pfaffenheim - Black Tie – Pinot Gris / Riesling – Frankrig

Black tie er fed og cremet i smagen med en perfekt balance i syren. Farven er lys og gylden og bouquetten er flot og imødekommende.

Flaske kr. 445

Glas kr. 90

Reserve Chardonnay - Dauo - Usa

Ganske Fremragende Chardonnay, Som Er Præget Af Den Kølige 2019-Årgang I Området. Du Får Smukke Aromaer Af Ananas Og Citrontærte, Fint Ledsaget Af Vidunderlige Noter Af Vanilje Og Hasselnødder. Læg Hertil En Fyldig Og Cremet Tekstur Med En Eftersmag, Der Bliver Hængende Længe Efter, Du Har Sat Glasset Og Frister Til En Snarlig Tår Mere. Som Forventet For Årgangen Har Vinen Fået Et Skønt Syreindhold, Der Gør Det Muligt At Parre Den Med Et Bredt Kulinarisk Udvalg.

Kr. 495

Villa Antinori Bianco - Italien

Villa Antinori Bianco har en flot strågul farve med grønlige højdepunkter. Aromaen frugtig og blomstrende og imponerer med megen finesse og elegance med noter af bananer, ananas, hvide blomster og kandiseret frugt. Ganen er afbalanceret med en god vedholdenhed og smagfulde, mineralske strejf i finish og eftersmag.

Flaske Kr. 355

Glas Kr. 70

JB Riesling, Qualitätswein - Tyskland

Når Riesling Er Bedst, Kombinerer Den Høj Syre Med God Sødme. Sådan En Riesling Får Du Her. Sommerlig Og Forfriskende Med En Sødmefuldhed, Der Ikke Kammer Over, Men Netop Bliver Flot Og Elegant Balanceret Af Druens Syreindhold.

Flaske Kr. 335

Glas Kr. 70

50° Riesling Trocken - Tyskland

Denne friske, tørre og levende hvidvin fra schloss johannisberg der er opkaldt efter den 50. Breddegrad i rheingau. Vinen er frisk, når du får den med noter af modne ferskener, grønne æbler og citrusfrugt i en super indgang til riesling, som derudover går rigtig godt til en lang række retter.

Flaske Kr. 335

Glas Kr. 70

ROSÉVIN

50° Pinot Noir Rose - Tyskland

Virkelig En Let, Sommerlig, Charmerende Og Saftig Rosévin. Flot Og Levende Lyserød I Glasset Med En Lovende Aroma Af Roser, Urter Og Hindbær. Dejlig Tør Med Fine, Mineralske Præg. De Frugtige Strejf Gentages På Tungen Og I Den Flotte Finish.

Flaske Kr. 335

Glas Kr. 70

11th Hour White Zinfandel - Californien

Søsdmefuld californisk rosévin med flotte, friske strejf af hindbær og jordbær i en let tør, sommerlig og meget fugtig oplevelse. Druerne kommer fra egnene omkring Sacramento og Lodi i den nordlige ende af
San Joaquin Valley. Markerne er berømte for deres sandede lerjord, en moderat fugtighed og kølige briser fra Sacramento-deltaet, som bl.a. er med til at sikre kølige nætter.

Flaske Kr. 330

Glas Kr. 65

RØDVIN

Pessimist - Daou - USA

Mørk, Auberginefarvet Kraftværk Af En Vin Med Masser Af Blåbær, Boysenbær, Blommer Og Jordbær, Med Røgede Hint Af Trøfler, Ristet Kaffe Og Blomsteragtige Præg Af Lavendel Og Syren, Og Nuancer Af Smørret Toast Og Vanilje, Med Kaskade Af Røde Kirsebær Og Blåbær.

Flaske Kr. 395

Glas Kr. 80

Scotto Old Vine Zinfandel - USA

Duften har toner af mørke bær og peber. Smagen er fyldt med røde frugter, mørk chokolade og urter. Traditionel med 18 måneders lagring, dels på egetræsfade, dels på ståltanke.

Flaske Kr. 330

Glas Kr. 65

Fess Parker - Pinot Noir - USA

Fyldig, blød, rund og venlig med en myriade af nuancer af smag og aroma. En flot vin, der bugner med røde frugter, krydderier og duften af en blomsterhave i juli.

Flaske Kr. 445

Earthquark - Zinfandel - USA

Fyldig smag af svesker og modne bær der afsluttes med et væld af krydderier, eftersmagen er rund og blød.

Flaske Kr. 465

Gèrard Bertrand – Chateau L´Hospital La Clape - Frankrig

Flot rubinrød farve, intens og fyldig aroma af røde bær og krydderier. Silke bløde tanniner efterfulgt af frugtige noter

Flaske kr. 555

Cotes-Du-Ventoux - Frankrig

Smuk, lys, purpurfarve og en meget charmerende bæragtig frugt i duften. Smagen er let, med en god rund fylde og frisk behagelig eftersmag.Côtes du ventoux befinder sig øst for byen orange på skråningerne omkring det berømte bjerg mont ventoux.

 

Flaske Kr. 330

Glas Kr. 65

Ségla - 2. Vin Til Rauzan-Ségla - Margaux - Frankrig

Mørke kirsebær, brombær, solbær, nyt læder, lakrids, mentol og violer er bare nogle af de vidunderlige smagsindtryk, vinenhar. Vinen er fyldig, vildt harmonisk og indbegrebet af elegance. Tanninerne er lækre og bløde, og eftersmagen er pakket med mørk bærfrugt og krydderier. Dette er en exceptionel bjergtagende klassisk vin fra et chateau, der virkelig stråler i øjeblikket. Den alkoholiske gæring finder sted ved 35° i rustfrie ståltanke. Beholderne varierer i størrelse fra 41 til 220 hl., således druerne fra de forskellige parceller kan vinificeres hver for sig. Vinen lagrer i franske egetræsfade (20% nye) i 15 - 18 mdr. afhængig af årgangen.

Flaske Kr. 645

Mompertone Monferrato - Prunotto - Italien

Mompertone er dyb, rubinrød med violette skær. Aromaen er fyldig og frugtig med præg af blommer og kirsebær, som blander sig med violer, krydderier og kaffe. Fyldig på tungen, rig på saftige tanniner, elegant og vedholdende.

 

Flaske Kr. 365

Glas Kr. 75

Guerrieri-Rizzardi - Amarone Calcarole - Italien

Intens duft af kokos efterfulgt af mørke brombær og toner af mint, der går igen i den ligeledes meget intense og kraftige smag. Traditionel fremstilling med tørring på stråmåtter inden presning. Gæringen finder sted i fade på mellem 18 og 25 hl. Når gæringen er tilendebragt, lægges vinen 12 mdr. på fade af 5 hl og efterfølgende 24 mdr. på fade af 25 hl. Husets absolutte stolthed er denne enkeltmarks amarone. Vinen blir hentet fra den stenede skrænt calcarole, som er beliggende i hjertet af negrar i classico-området.

Flaske Kr. 770

Guerrieri Rizzardi - Valpolicella Ripasso - Classico Superiore - Italien

Flot, Rubinrød I Glasset Med En Fin Aroma Af Bagte Kirsebær, Rosiner Og En Smule Kaffe. I Munden Får Du Krydrede Indtryk, En Smule Bagte Jordbær Og Kirsebæragtig Syre.

Flaske Kr. 365

Glas Kr. 75

Brunello Di Montalcino - Tenuta Pian Delle Vigne - Italien

2015-årgangen af Pian delle Vigne er en intens rubinrød farve. Aromaen er kompleks og kendetegnet ved noter af moden rød frugt og violer ledsaget af aromaer af tørrede blomster, kakao, kirsebær i spiritus og krydderier som oregano og merian. Ganen er elegant, fyldig og kompleks med bløde og saftige tanniner. En friskhed opfattes i aromaen og mærkes igen under selve smagningen.

Kr. 625

La Montesa - Rioja - Spanien

Vin På Primært Grenache Fra Rioja. Lys Og Imødekommende I Næsen. Saftig Med Masser Af Skovbær, Urter, Vilde Krydderier Og Strejf Vanilje I Smagen. Flot Balance Og En Lang Krydret Afslutning

Flaske Kr. 395

Glas Kr. 80

Marchese Antinori – Chianti Classico - Italien

Flot rubinrød og med en aroma af mørke kirsebær, grafit, violer og krydderier. På tungen er vinen blød, rund og meget saftig. Fransk egetræ tilføjer fylde og kompleksitet.

Flaske kr. 555

DESSERT OG PORT

Château Martillac - Loupiac - Frankrig

Intens, Frisk Og Sødmefyldt Duft Med Toner Af Honning, Urter Og Orange, Tilsat Et Meget Let Strejf Af Marcipan. Smagen Er Fed Og Flot Afbalanceret Af Den Underliggende Syre.

 

Flaske Kr. 355

Glas Kr. 60

Graham´S - Fine Tawny Port - Portugal

Læderbrun Farve. Behagelig Sød Duft Med Lidt Brun Farin Og Rosin Over Sig. Smagen Er Blød Med Rosin Og Chokolade.

 

Flaske Kr. 345

Glas Kr. 60

Graham´S - 10 Års Tawny Port - Portugal

Mørkerød Med Et Let Brunligt Skær I Kanten. Duften Har Nuancer Af Tørrede Figner, Krydderurter Og Mørk Chokolade. Smagen Er Afrundet Men Stadig Med En Lille Smule Tannin.

Flaske Kr. 455

Glas Kr. 70

Grahams -1995 Single Harvest - Tawny - 37,5 Cl Colheita - Portugal

Mørkerød Med Et Let Brunligt Skær I Kanten. Duften Har Nuancer Af Tørrede Figner, Krydderurter Og Mørk Chokolade. Smagen Er Afrundet Men Stadig Med En Lille Smule Tannin.

Flaske Kr. 445