Skip to the content

Rosévin

Cinasault – Le Paradou – Frankrig

Vinen er flot, lys, laksefarvet, har en let bouquet af røde bær og en finesserig smag med flot friskhed. Le Paradou betyder mølle på provencalsk, og vinen er opkaldt efter Provences berømte gamle møller.

Kr. 198,00

Mousserende vin

Prosecco, halvtør – Italien

La Marcas "Prosecco" fremstår klar og lys med en fin mousse i glasset. Duften byder på en indtagende friskhed og noter af æble, mandel og hvide blomster. Smagen er appetitvækkende frisk og elegant med aromaer af pære og abrikos, og eftersmagen er tilpas tør og dejlig cremet. En mousserende vin som alle vil elske!

Kr. 65,00 

Spanien - Cava Semi Seco Reserva Sumarroca - Penedes

Denne Cave minder om en Demi-Sec Champagne og er meget mild med et elegant strejf af sødme. Vinen har en fin strågylden farve og en bouquet af citrus, karamel og nødder. Smagen slutter cremet og silkeagtigt raffineret. 

Kr. 248,00

Italien - Grappoli Rossi Brachetto Piemonte Cascina Pian d'Or

Brachetto er italiens svar på moscato d' Asti - Let mousserende

Frisk og liflig med en dyb mørk farve. Duft og smag er fyldt med nuancer af jordbær,skovbær, brombær og røde druer 

Kr. 248,00

Husets Vine

Chardonnay - Italien

Druerne til denne vin kommer fra marker på Val d'Alpones øvre skråninger i 200 meters højde. Vinen har en klar strågul farve og en intens frugtig duft af æble og akacieblomster med mineralske strejf. En fyldig og godt balanceret hvidvin med dejlig rund eftersmag. 

Kr. 198,00

Cabernet Sauvignon - Chile

Druerne til denne vin høstes i slutningen af april og sorteres og afstilkes på vingården. Vinen har en flot og intens rubinrød farve. Bouqueten er fyldt med antydninger af modne sorte bær, med strejf af lidt peber og eukalyptus. Det flot modne druer giver smagen fylde og blødhed samt god tyngde i den varme eftersmag

Kr. 198,00

Hvidvin

Risling – Selbach Incline – Tyskland

Vinen er ikke knastør, men det man kalder "fruity", frugtig, men med den klassiske Mosel Rieslings kvaliteter af sprødhed og friskhed fra de enestående terroirs bestående af skiffer. Dette kombineret med strejf af grønne æbler og lidt citrus giver en Riesling de fleste vinelskere vil kunne lide.

Kr. 258,00

Viognier – Le Paradou – Frankrig

Le Paradou er resultatet af et samarbejde mellem nogle af områdets andre kvalitetsproducenter og Château Pesquié, man har brugt Viognier druer fra egne, unge vinstokke og købt yderligere druer hos naboerne for at fremelske en typisk Sydfransk Viognier med fokus på frugt og elegance. Vinen har en elegant bouquet af tropiske frugter, fyldig og ganske fed smag som afbalanceres fint med frugtsyre og et strejf af mineralitet

Kr. 248,00

Chardonnay – Bourgogne – Frankrig

Vinen laves på Chardonnaydruer fra en enestående velplaceret vinmark med gamle vinstokke (over 35 år). Markens eksponering til solen er perfekt og sikrer maksimalt modne druer. De ældgamle vinstokkes rødder stikker dybt ned i undergrunden, og bidrager med en kompleksitet som ikke findes i andre Macon-vine. Resultatet er en af appellationens suverænt mest kraftfulde vin med en bred vifte af let eksotiske og mineralske aromaer. Smagens fylde og intensitet er formidabel, og den fedmefulde, cremede eftersmag forklarer, hvorfor marken kaldes Les Charmes

Kr. 298,00

Østrig - Cuvée Spätlese

Vinen har en flot gulgrøn farve, en indtagende bouquet med florale noter af blomstereng. Smagen er rig på gule frugter med en velintegreret syre og en lang, frugtig finish.

Kr. 278.00

Rødvin

Ripasso - Corte Giara – italien

Corte Giara Ripasso Valpolicella har en dyb rubinrød farve. Moden rød frugt kombineret med sødmefulde krydderier og strejf af krydderurter i både duft og smag. Flot fyldig med fremragende struktur og meget velbalanceret syre der gør at vinen ikke bliver for tung. En lækker, blød, koncentreret og livlig ripasso

Kr. 278,00

Amarone – Corte Giara – Italien

Corte Giara Amarone fremstilles af håndhøstede druer, der lufttørres på stråmåtter i 3-4 måneder. Dette er en risikabel proces da druerne nemt rådner hvis luftfugtigheden bliver for høj. Når druerne har tabt 40-45% af deres oprindelige vægt og smagsstoffer og sukker derved er blevet stærkt koncentrerede, gæres druerne og lagres derefter 15 måneder på egetræsfade og herefter i 6 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen har en dyb rubinrød farve og en karakteristisk intens duft af kirsebær med noter af solbær, peber og urter. Meget blød Amarone med masser af frugt og en velafbalanceret syre.

Kr. 368,00

Châteauneuf du pape – Guigal – Frankrig

Den imponerende mørke vin byder på en bouquet af intens bærfrugt og friskkværnet peber. Smagen er rig og meget fyldig, men bevarer sin vinøse struktur. Eftersmagen er meget, meget lang og domineres af fedmefuld, mættende mørk bærfrugt. Et mesterværk!

Kr. 488,00

Pinot Noir Reserva – Casa del bosque – Chile

Vinen har en flot rød farve med en bouquet af skovjordbær, kirsebær, hindbær og lidt vanille fra 9 måneders fadlagringen. Smagen er frisk og meget frugtrig med velintegreret syre i den elegante finish. Fadlagring: 6 mdr. på franske egefade

Kr. 248,00

Brunello – Val di Suga – Italien

En imponerende og klassisk Brunello fra Top vinhuset Val di Suga! Vinen har en flot fløjlsrød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt og et strejf af vanille og lidt ristet mokka, smagen er fyldig og fed, og bliver bare ved længe. En superblød og afrundet Brunello. Fadlagring: Mindst 24 mdr. på slavonske og franske egefade og 12. måneder på flaske inden frigivelse.

Kr. 338,00

Granage Rouge – Le Paradou – Frankrig

Vinen lagres 7 måneder i beton tank, det giver vinen en imponerende friskhed og klarhed i udtrykket for Grenache. Smagsløgene indsmigres af en skøn mundfylde af sorte kirsebær, peber og tørrede provencalske urter.

Kr. 238,00

Châteauneuf du pape – Closerie de vaudieu – Frankrig

Flot Châteauneuf-du-Pape lavet på de unge vinstokke på Château Vaudieu.

Vinen har en flot frugtbouquet med masser af solbær og krydderier, en fyldig og typisk fed Châteauneuf smag med fin frugtsødme og slutter blødt og meget behageligt.

Fadlagring: 10 måneders lagring i Bourgogne egefade på 228 liter.

Kr. 288,00

Dessertvin

Noble Semillon – Chile

Noble Sémillon laves på samme manér som i Sauternes, nemlig på senthøstede druer som er angrebet af den ædle råd, Botrytis Cinerea. Druerne håndhøstes når de er skrumpet ind til rosinstørrelse og det procentuelle sukkerindhold er mangedoblet. Der lægges et ekstraordinært stort arbejde i at udvælge de mest sødmefulde druer, som udelukkende stammer fra vinstokke som er ældre end 50 år. Resultatet er en utroligt vinøs dessertvin med en indtagende bouquet af papaya, abrikos, honning og ristede nødder og en frisk syre. Fadlagring: 10% af vinen er lagret 3 mdr på amerikansk eg.

Kr. 198,00

Cuvée Spätlese - Østrig

Vinen har en flot gulgrøn farve, en indtagende bouquet med florale noter af blomstereng. Smagen er rig på gule frugter med en velintegreret syre og en lang, frugtig finish.

Kr. 248.00

Burmester Colheita – Portugal

Burmester Colheita har et flot ravgyldent mørkt skær. Den har en lang, fyldig og kompleks eftersmag af hasselnødder, svesker, appelsinskal. tørret aprikos og figner, der går over i en olieret og elegant struktur. Colheita besidder sødme, syre og elegance. En stor vinøs oplevelse - til alle, der ønsker at forkæle sig selv - eller andre.

Glas 45 kr.

Oplev vores restaurant

Vi hygger om jer...