Skip to the content

Mousserende vin

Spanien - Cava Brut Reserva Sumarroca - Penedes

Vinen byder på en intens næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med den fineste mousse man kan ønske sig.

Eftersmagen er behageligt cremet. En skøn cava i en ambitiøs stil, som vil glæde selv den mest kræsne champagnekender.

Glas 40 kr.

Flaske 248 kr.

Spanien - Cava Semi Seco Reserva Sumarroca - Penedes

Denne Cave minder om en Demi-Sec Champagne og er meget mild med et elegant strejf af sødme. Vinen har en fin strågylden farve og en bouquet af citrus, karamel og nødder. Smagen slutter cremet og silkeagtigt raffineret. 

Glas 40 Kr.

Flaske 248 Kr.

Italien - Grappoli Rossi Brachetto Piemonte Cascina Pian d'Or

Brachetto er italiens svar på moscato d' Asti - Let mousserende

Frisk og liflig med en dyb mørk farve. Duft og smag er fyldt med nuancer af jordbær,skovbær, brombær og røde druer 

Flaske 248 Kr.

Husets Vine

Versante Chardonnay - Italien

Druerne til denne vin kommer fra marker på Val d'Alpones øvre skråninger i 200 meters højde. Vinen har en klar strågul farve og en intens frugtig duft af æble og akacieblomster med mineralske strejf. En fyldig og godt balanceret hvidvin med dejlig rund eftersmag. 

198 kr.

Le Paradou Cinsault Rosé - Frankrig

Flot, lys, laksefarvet, har en let duft af røde bær og en finesserig smag med flot friskhed.

198 kr.

Estate Cabernet Sauvignon - Chile

Druerne til denne vin høstes i slutningen af april og sorteres og afstilkes på vingården. Vinen har en flot og intens rubinrød farve. Bouqueten er fyldt med antydninger af modne sorte bær, med strejf af lidt peber og eukalyptus. Det flot modne druer giver smagen fylde og blødhed samt god tyngde i den varme eftersmag

198 kr.

Hvidvin

Chile - Viu Manent Chardonnay Reserva Est. Collection Colchagua Valley

Flot hvidvin med en fyldig og indtagende bouquet af blomster og modne ferskner, røde æbler, melon og strejf af vanilje. Smagen er rig og fyldig med masser af god frugt, samt friskhed i den elegante eftersmag.

238 kr.

Østrig - Cuvée Spätlese

Vinen har en flot gulgrøn farve, en indtagende bouquet med florale noter af blomstereng. Smagen er rig på gule frugter med en velintegreret syre og en lang, frugtig finish.

Kr. 278.00

Tyskland - Selbach Incline Trocken Selbach-Oster

Vinen er ikke knastør, men det man kalder "fruity", frugtig, men med den klassiske Mosel Rieslings kvaliteter af sprødhed og friskhed fra de enestående terroirs bestående af skiffer. Dette kombineret med strejf af grønne æbler og lidt citrus giver en Riesling de fleste vinelskere vil kunne lide.

258 kr.

Frankrig - Le Paradou Viognier

Le Paradou er resultatet af et samarbejde mellem nogle af områdets andre kvalitetsproducenter og Château Pesquié, man har brugt Viognier druer fra egne, unge vinstokke og købt yderligere druer hos naboerne for at fremelske en typisk Sydfransk Viognier med fokus på frugt og elegance. Vinen har en elegant bouquet af tropiske frugter, fyldig og ganske fed smag som afbalanceres fint med frugtsyre og et strejf af mineralitet

Frankrig - Pinot Gris Ribeauvillé, Alsace

Duften er kraftfuld og mættet med aromaer af passionsfrugt, modne druer og tørret abrikos. Smagen er rig og intens, med en imponerende lang eftersmag med masser af lækker frugt. Endelig en hvidvin der kan matche selv meget kraftige måltider.

268 kr.

Frankrig - Sancerre Blanc Tradition Domaine Bernard Fleuriet, Loire

Meget elegant og næsten klar farve med en indtagende bouquet med strejf af hyldeblomster, raffinerede nuancer af vanille, rabarber og modne æbler og noget røget / flint.
En fin og elegant, meget frisk og sprød smag som slutter skønt mineralsk.

 

288 Kr.

Rødvin

Chile - Casas del Bosque Reserva Pinot Noir Casablanca Valley

Vinen har en flot rød farve med en bouquet af skovjordbær, kirsebær, hindbær og lidt vanille fra 9 måneders fadlagringen. Smagen er frisk og meget frugtrig med velintegreret syre i den elegante finish.

Fadlagring: 6 mdr. på franske egefade

248 kr.

Spanien - Remelluri Reserva, Rioja

Duften byder på tempranillodruens klassiske røde bærfrugt og noter af vanilje,krydderier og mineraler. Smagen er raffineret og indsmigrende frugtig med intense noter af kirsebær og sveskeblomme.

Eftersmagen er meget lang og munder ud i en mineralsk finish

Fadlagring: 17 mdr. på 75% franske og 25% amerikanske egefade.

 

288 Kr.

Italien - Villa di Illasi Ripasso Valpolicella Cantina di Soave, Veneto

En klassisk Ripasso med en fin mørk farve og en elegant bouquet af moden frugt med nuancer af solbær, sveskeblomme og mokka. Uligt mange Ripasso-vine er smagen slet ikke tung, men frugtdreven og ret elegant. Eftersmagens fylde og varme vil glæde alle Ripasso-fans

Fadlagring: 12 mdr på franske barriques samt store slovensk egefade.

258 kr

Italien - Villa di Illasi Amarone Valpolicella Cantina di Soave, Veneto


Villa di Illasi fremstiller en i alle henseender klassisk Amarone. 

Vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn, og som også har givet vinen dens navn (amaro betyder bitter).

Smagen er elegant struktureret med flot balance mellem moden bærfrugt og fine tanniner. Eftersmagen er lang og varm.

Fadlagring: 2 år på gamle og ny franske barriques samt store slovensk egefade.

338 Kr.

Italien - Brunello di Montalcino Val di Suga

En imponerende og klassisk Brunello fra Top vinhuset Val di Suga!

Vinen har en flot fløjlsrød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt og et strejf af vanille og lidt ristet mokka, smagen er fyldig og fed, og bliver bare ved længe. En superblød og afrundet Brunello.

Fadlagring: Mindst 24 mdr. på slavonske og franske egefade og 12. måneder på flaske inden frigivelse.

328 kr.

Frankrig - Grenache Rouge Le Paradou

Vinen lagres 7 måneder i beton tank, det giver vinen en imponerende friskhed og klarhed i udtrykket for Grenache. Smagsløgene indsmigres af en skøn mundfylde af sorte kirsebær, peber og tørrede provencalske urter.

238 kr.

Frankrig - Closerie de Vaudieu Châteauneuf-du-Pape Rouge, Rhône

Flot Châteauneuf-du-Pape lavet på de unge vinstokke på Château Vaudieu.

Vinen har en flot frugtbouquet med masser af solbær og krydderier, en fyldig og typisk fed Châteauneuf smag med fin frugtsødme og slutter blødt og meget behageligt.

Fadlagring: 10 måneders lagring i Bourgogne egefade på 228 liter.

280 kr.

Dessertvin

Chile - Viu Manent Noble Semillon Botrytis Selection Colchagua

Noble Sémillon laves på samme manér som i Sauternes, nemlig på senthøstede druer som er angrebet af den ædle råd, Botrytis Cinerea. Druerne håndhøstes når de er skrumpet ind til rosinstørrelse og det procentuelle sukkerindhold er mangedoblet. Der lægges et ekstraordinært stort arbejde i at udvælge de mest sødmefulde druer, som udelukkende stammer fra vinstokke som er ældre end 50 år. Resultatet er en utroligt vinøs dessertvin med en indtagende bouquet af papaya, abrikos, honning og ristede nødder og en frisk syre. Fadlagring: 10% af vinen er lagret 3 mdr på amerikansk eg.

Glas 40 kr.

Østrig - Cuvée Spätlese

Vinen har en flot gulgrøn farve, en indtagende bouquet med florale noter af blomstereng. Smagen er rig på gule frugter med en velintegreret syre og en lang, frugtig finish.

Kr. 248.00

Portugal - Burmester Colheita (spørg tjeneren efter årgang)

Burmester Colheita har et flot ravgyldent mørkt skær. Den har en lang, fyldig og kompleks eftersmag af hasselnødder, svesker, appelsinskal. tørret aprikos og figner, der går over i en olieret og elegant struktur. Colheita besidder sødme, syre og elegance. En stor vinøs oplevelse - til alle, der ønsker at forkæle sig selv - eller andre.

Glas 40 kr.

Oplev vores restaurant

Vi hygger om jer...