Skip to the content

Overnatning, events & oplevelser i hjertet af Jylland

Trænger du til en lille pause fra hverdagen, hvor du kan få slappet af og ladet op i hyggelige og personlige omgivelser? Det er sundt for krop og sjæl at holde en pause fra den hektiske hverdag derhjemme, og vi det helt rigtige sted at tage hen og gøre det sammen med din familie eller partner.

Vi byder alle velkommen på Sdr omme kro. Hvad enten I er på udkig efter en romantisk kroweekend, en hyggelig og afslappende get-away eller en aktiv weekend i smukke omgivelser. Vi tilbyder her i Midt jyske et utal af muligheder for den perfekte ophold med mulighed for at få en exceptionel madoplevelse i en af vores hyggelige restauranter. 

Der er masser af oplevelsesmuligheder,  vi ligger nær Herning, Vejle og Billund så de venter bare på, at du udforsker deres kulturtilbud og særværdigheder.

Der findes flere golfbaner i nær området, hvilket gør os bestemt velegnet til et golfophold i en weekend. 

Alle ekstraopredninger er på sovesofaer, anbefales kun til børn. Børn under 3 år er gratis i forældreseng. Børn fra 3 år og op kræver en ekstra opredning.

Ud over vores weekendophold her i Jylland, så tilbyder vi en række andre arrangementer, som er attraktive for virksomheder og større grupper af privatpersoner.
Vi alle på Sdr. omme kro ønsker alle et rigtig hyggelig ophold og vi glæder os til at tage godt i mod jer.

Åbningstider

Kroen er åben for overnatning alle ugens 7 dage

 

Check in:

Mandag til søndag fra kl. 15.00

VED TJEK IND MANDAG RING PÅ +45 75341700

 

Check ud:

Mandag til søndag kl. 10.00

 

PRAKTISK INFORMATION

Vi hjælper gerne med bagagen