Skip to the content

Vi viser her de sæson betonet forretter, hovedretter & desserter

Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu.

Priserne er baseret på selskaber på minimum 20 kuverter.

Der tages forbehold for små ændringer

FORRETTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR

Okse carpaccio

valnøddemayo - saltede valnødder - frisée salat 

KR. 88

Hjemmerøget laks

bitre salater - citron mayo - sprød malt - agurk

KR. 108

Perlehøne ballotine

syltet pærer - hasselnød

KR. 108

HOVEDRETTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR

Glaseret andebryst

æble glace - confiteret pastinak - kål - persille kartofler 

KR. 268

Stegt kalveculotte

grillet spidskål - beder - selleri - rødvinssauce

KR. 168

Oksefilet

pommes anna - timian glace - sæsonens grønt 

KR. 298

DESSERTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR

Pocheret pære

chokolade - vanilje is

KR. 78

Islagkage

kirsebær - rom creme

KR. 78

Choux au craquelin

appelsin moussé - appelsin granite

KR. 78

FORRETTER - MARTS - APRIL - MAJ

Rilette af hvid fisk

sprød rug - syltede løg - urter

KR. 98

Hjemmerøget laks

rygeost - malt - karsetyper 

KR. 108

Skinken

Ramsløgsmayo - sprødt - spæd salat 

KR. 98

HOVEDRETTER - MARTS - APRIL - MAJ

Duet af kylling

stegt bryst - frikassé på lår - gulerod - pommes fondant 

KR. 168

Grisefilet i fedtnet med urter

grillet løg – forårsløg - pebersauce - ristede kartofler med purløg

KR. 168

Oksefilet

pommes anna - timian glace - sæsonens grønt 

KR. 298

DESSERTER - MARTS - APRIL - MAJ

Crème brulee

hibiscus granité 

KR. 78

Islagkage

rabarber i teksturer 

KR. 78

Cheesecake med blåbær

marinerede bær - sprødt 

KR. 78

FORRETTER - JUNI - JULI - AUGUST

Skinke

urtemayo - artiskok - vesterhavsost - urter

KR. 78

Bagt vesterhavsfisk

ærter - cremet sauce - urter 

KR. 108

Pocheret skorzonerrod

hollandaise - dildolie - sprødt - urter

KR. 78

HOVEDRETTER - JUNI - JULI - AUGUST

Confiteret svinebryst

smør sauteret majs - sommerløg - glace med skalotteløg samt urter 

KR. 208

Oksefilet

nye danske kartofler - timian glace - sæsonens grønt

KR. 298

Stegt unghane bryst

spæd grønt - rosmarin sauce - sommerurter 

KR. 208

DESSERTER - JUNI - JULI - AUGUST

Danske bær

kærnemælkssifon - koldskålsis - mørdejs crumble 

KR. 78

Mazarin

jordbær - jordbær parfait

KR. 78

Islagkage

hyldeblomst - bær 

KR. 78

FORRETTER - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

Pocheret vesterhavsfisk

saltet æble - jordskok - brunet smør sifon 

KR. 98

Bresaola

syltede svampe - valnøddemayo - soltørrede tomater 

KR. 118

Stegt jomfruhummer

jomfruhummer bisque - brændt fløde

KR. 168

HOVEDRETTER - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

Sprødt grisebryst

græskar puré - bagt græskar med hvidløg - pommes fondant 

KR. 208

Vildt filet

sauce med mørke bær - kartoffel terrine - rødder 

KR. 318

Oksefilet

pommes anna - timian glace - sæsonens grønt 

KR. 298

PAKKELØSNING

SELSKABSPAKKEN - 7 TIMERS ARRANGEMENT

Velkomstdrink - hvidvin - rødvin - dessertvin - øl og sodavand ad libitum i 7 timer

Kaffe - småkager - natmad

KR: 398

DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER

Velkomstdrink - selskabs hvidvin, rødvin & dessertvin

Øl - sodavand - isvand 

KR. 268,-