Skip to the content

Mad ud af huset

(med forbehold for travlhed)

Tirsdag - søndag kl. 11.00 til 15.00
Frokost

STJERNESKUD - KR. 198

Håndpaneret fladfisk - dampet lys fisk - ristet brød - røget laks - friske rejer - dressing

WIENERSCHNITZEL - KR. 228
Klassisk tilbehør - brasede kartofler - ærter - dreng - smørsauce

Ugens jyde - Kr. 100


Tirsdag - søndag fra kl 17.00 til 19.30 
Forret

LAKS FRA EGEN RYGEOVN - KR. 108
Røgeost - syrlige løg - urteolie - mixede urter - sprødt

Hovedret

KROENS STEAK - KR. 278
Szechuan pebersauce - pommes fritter - sæsonens grønt

WIENERSCHNITZEL - KR. 228
Klassisk tilbehør - brasede kartofler - ærter - dreng - smørsauce

DESSERT

RABARBER TRIFLI - KR. 68
Crumble - vaniljecreme

En Hel Islagkage - (10-12 pers) KR. 250
(Bestil gerne islagkage 2 dage før)

 

UGENS JYDE - KR. 100

Ny dansk ret hver tirsdag:

 

Ugens jyde uge 38: Paprikagryde med kartoffelmos

Ugens jyde uge 39: Ribbensteg med rødkål, kartoffel, sauce og asier

 

undefined

undefined

undefined

undefined