Skip to the content

SÆSONmenu

3 RETTERS SÆSONMENU - VINTER

December, januar, februar

 

FORRETTER

Perlehøne ballotine - syltet pærer - hasselnød

Lav varmet torsk - rødbede - kapers creme - peberrod

Okse carpaccio – valnøddemayo - saltede valnødder - frisée salat

 

 

HOVEDRETTER

Oksefilet - pommes anna - timian glace - sæsonens grønt

Braisseret svinenakke - senneps sauce - kartoffel terrine - beder

Glaseret andebryst - æble glace - confiteret pastinak - kål - persille kartofler

 

 

DESSERTER

Choux au craquelin - appelsin moussé - appelsin granite

Islagkage - kirsebær - rom creme

Pocheret pære - chokolade - vanilje is

 

 

KR. 88,-

 

KR. 208,-

 

KR. 88,-

3 RETTERS SÆSONMENU - FORÅR

Marts, April, Maj 

 

FORRETTER

Skinke - ramsløgsmayo - sprødt - spæd salat.

Røget laks fra egen ovn - rygeost - malt - karsetyper.

Tørret okseinderlår - brændte perleløg - urte creme - kerner - urter.

 

 

HOVEDRETTEN

Oksefilet - pommes anna - timian glace - sæsonens grønt.

Lamme culotte - mynte - rosmarin sauce - pommes risollet - løg

Duet af kylling - stegt bryst - frikassé på lår - gulerod - pommes fondant.

 

 

DESSERTER

Citron moussé marengs - mørdejs crumble - citron verbena sifon.

Islagkage - rabarber i teksturer.

Crème brulee - hibiscus granité.

 

 

 

KR. 88,-

 

KR. 208,-

 

KR. 88,-

3 RETTERS SÆSONMENU - SOMMER

Juni, juli, august

FORRETTER

Hvid asparges - hollandaise - dildolie - sprødt - urter

Bagt lyssej - urtekappe  ærtesuppe – ærtespirer

Variation af tomater – gedeost - basilikum.

 

 

HOVEDRETTER

Farseret unghane bryst - urte kartofler - spæd grønt - hønse glace

Oksefilet - pommes anna - timian glace - sæsonens grønt

Svinefilet – sommerløg - bønne bon femme - nye kartofler - sauce med estragon.

 

 

DESSERTER

Islagkage - hyldeblomst - bær

Mazarin – jordbær - jordbær parfait

Hvidchokolade panna cotta,- hibiscus - sprød karamel

 


KR. 88,-

 

KR. 208,-

 

KR. 88,-

3 RETTERS SÆSONMENU - EFTERÅR

September, oktober, november

FORRETTER

Stegt jomfruhummer - jomfruhummer bisque - brændt fløde

Svampe toast - skinke - syltet perleløg - urter

Pocheret rødtunge - saltet æble - jordskok - brunet smør sifon

 

 

HOVEDRETTER

Oksefilet - pommes anna - timian glace - sæsonens grønt

Vildt filet - sauce med mørkebær - kartoffel terrine - rødder

Variation af gris - stegt mørbrad - sprød riette - græskar - løgsauce

 

 

DESSERTER

Islagkage - brun farin sc - marinerede blommer

Citron posset - blodappelsin granite - sprød tuille

Karamelliseret æble - salt karamel - krokant - sabayone

 


KR. 88,-

 

KR. 208,-

 

KR. 88,-

3 RETTERS SÆSONMENU

Vi viser her de sæson betonet forretter, hovedretter & desserter

Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu.

Priserne er baseret på selskaber på minimum 20 kuverter.

Der tages forbehold for små ændringer

KR. 368,-

DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER

Velkomstdrink - selskabs hvidvin, rødvin & dessertvin

Øl - sodavand - isvand 

KR. 248,-