Skip to the content

Klassisk 3 retters menu

FORRETTER

Varmrøget laks fra egen rygeovn - stuvet spinat - syltet rødløg - rugbrødschips

 

Stor friskbagt tartelet - høns i asparges - tomat - urter

 

Hønsesalat - ananasring - sprød bacon - urter 

KR. 68,-

HOVEDRETTER

Kalvesteg stegt som vildt - waldorfsalat - tyttebær - asier - brunede, hvide & franske kartofler - kalveskysauce

 

Flæskesteg - rustik rødkål - asier - brunede, hvide & franske kartofler - skysauce

 

Oksesteg - glaseret løg - baconristet bønner - franske kartofler - surt - hvide kartofler - skysauce

KR 165,-

DESSERT

Hjemmelavet vanilje & jordbær islagkage

karamelliseret nøddebunde - flødeskum - chokolade - bær

 

Citronfromage - flødeskum - chokoladespåner

 

Æblekage - hjemmebagt knas - flødeskum

KR. 68,-

3 RETTERS KLASSISK MENU

Vi viser her de klassiske forretter, hovedretter, desserter som er de mest populære.

Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu.

Priserne er baseret på selskaber på minimum 15 kuverter.

Allergener: Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, henvend dig venligst til kroen – så hjælper vi gerne. Venlig hilsen køkkenet

 

Der tages forbehold for små ændringer

KR. 288,-

DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER

Velkomstdrink - selskabs hvidvin, rødvin & dessertvin

Øl - sodavand - isvand 

KR. 248,-