valnøddemayo - saltede valnødder - frisée salat
Vi viser her de sæson betonet forretter, hovedretter & desserter
Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu.
Priserne er baseret på selskaber på minimum 20 kuverter.
Der tages forbehold for små ændringer
FORRETTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR
-
Okse carpaccio
-
KR. 88
-
Hjemmerøget laks
bitre salater - citron mayo - sprød malt - agurk
-
KR. 108
-
Perlehøne ballotine
syltet pærer - hasselnød
-
KR. 108
HOVEDRETTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR
-
Glaseret andebryst
æble glace - confiteret pastinak - kål - persille kartofler
-
KR. 268
-
Stegt kalveculotte
grillet spidskål - beder - selleri - rødvinssauce
-
KR. 168
-
Oksefilet
pommes anna - timian glace - sæsonens grønt
-
KR. 298
DESSERTER - DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR
-
Pocheret pære
chokolade - vanilje is
-
KR. 78
-
Islagkage
kirsebær - rom creme
-
KR. 78
-
Choux au craquelin
appelsin moussé - appelsin granite
-
KR. 78
FORRETTER - MARTS - APRIL - MAJ
-
Rilette af hvid fisk
sprød rug - syltede løg - urter
-
KR. 98
-
Hjemmerøget laks
rygeost - malt - karsetyper
-
KR. 108
-
Skinken
Ramsløgsmayo - sprødt - spæd salat
-
KR. 98
HOVEDRETTER - MARTS - APRIL - MAJ
-
Duet af kylling
stegt bryst - frikassé på lår - gulerod - pommes fondant
-
KR. 168
-
Grisefilet i fedtnet med urter
grillet løg – forårsløg - pebersauce - ristede kartofler med purløg
-
KR. 168
-
Oksefilet
pommes anna - timian glace - sæsonens grønt
-
KR. 298
DESSERTER - MARTS - APRIL - MAJ
-
Crème brulee
hibiscus granité
-
KR. 78
-
Islagkage
rabarber i teksturer
-
KR. 78
-
Cheesecake med blåbær
marinerede bær - sprødt
-
KR. 78
FORRETTER - JUNI - JULI - AUGUST
-
Skinke
urtemayo - artiskok - vesterhavsost - urter
-
KR. 78
-
Bagt vesterhavsfisk
ærter - cremet sauce - urter
-
KR. 108
-
Pocheret skorzonerrod
hollandaise - dildolie - sprødt - urter
-
KR. 78
HOVEDRETTER - JUNI - JULI - AUGUST
-
Confiteret svinebryst
smør sauteret majs - sommerløg - glace med skalotteløg samt urter
-
KR. 208
-
Oksefilet
nye danske kartofler - timian glace - sæsonens grønt
-
KR. 298
-
Stegt unghane bryst
spæd grønt - rosmarin sauce - sommerurter
-
KR. 208
DESSERTER - JUNI - JULI - AUGUST
-
Danske bær
kærnemælkssifon - koldskålsis - mørdejs crumble
-
KR. 78
-
Mazarin
jordbær - jordbær parfait
-
KR. 78
-
Islagkage
hyldeblomst - bær
-
KR. 78
FORRETTER - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER
-
Pocheret vesterhavsfisk
saltet æble - jordskok - brunet smør sifon
-
KR. 98
-
Bresaola
syltede svampe - valnøddemayo - soltørrede tomater
-
KR. 118
-
Stegt jomfruhummer
jomfruhummer bisque - brændt fløde
-
KR. 168
HOVEDRETTER - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER
-
Sprødt grisebryst
græskar puré - bagt græskar med hvidløg - pommes fondant
-
KR. 208
-
Vildt filet
sauce med mørke bær - kartoffel terrine - rødder
-
KR. 318
-
Oksefilet
pommes anna - timian glace - sæsonens grønt
-
KR. 298
PAKKELØSNING
-
SELSKABSPAKKEN - 7 TIMERS ARRANGEMENT
Velkomstdrink - hvidvin - rødvin - dessertvin - øl og sodavand ad libitum i 7 timer
Kaffe - småkager - natmad
-
KR: 398
-
DRIKKEVARER AD LIBITUM I 4 TIMER
Velkomstdrink - selskabs hvidvin, rødvin & dessertvin
Øl - sodavand - isvand
-
KR. 268,-