Skip to the content

Special øl fra Syndikatet

Grimbergen Double Ambrée

Grimbergen Double-Ambrée er en god øl til bordets glæder. Den har en umiddelbar lethed kombineret med aromatisk kompleksitet, der gør den god til krydrede retter. Særligt dem der har et asiatisk udgangspunkt, men som er tilpasset traditionel europæisk smag. Det kunne eksempelvis være ristaffel med diverse mindre retter af varierende styrke eller retter fra det kantonesiske køkken såsom chop-suey, kylling i sur-sød sauce eller lignende.

Duften er fyldig med frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt op af et strejf mørkt sukker og karamel. Øllet er indledningsvist sødligt med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance. Fylden er blød og rund med en let brændt eftersmag. 

Kr. 45,00

Leffe Blonde 6,6%

Samtidig med at dette er en super øl at starte med, er den også fremragende til mad specielt rød kød, sur/sød retter og hvidskimmelost 

Kr.  45,00

Direktøren - Mørk Ale 8,5%

Øverst i hierakiet finder vi Syndikatets signaturøl: en stærk mørk belgisk ale. Blid og kompleks med duft og smag af mørke bær og frugt. Krydret, vinøs, sød, let olieagtig og med et delikat indslag af chokolade. Til kraftige retter og desserter.

Kr. 65,00

Mekanikeren - Genial Golden Ale 4,0%

Amerikansk inspireret mild ale. Halmgul til gylden i farven, blidt hvidt skum og en let krop. Enkel og ligetil at drikke, men så godt skruet sammen, at du ikke vil kede dig. 

Belgiske specialmalte giver en let brødagtig grundsmag, som krydres pikant af den amerikanske humleblanding. 

Velegnet som tørstslukker eller reparationsøl. Det moderate alkoholniveau gør den til den oplagte fyraftensøl for øldrikkere med sans for både kvalitet og trafiksikkerhed. 

Mekanikeren er Syndikatets letteste øl, hvilket fint afspejler hendes ry, når der hviskes i organisationens kroge. 

Kr. 65,00

Borgmesteren - Dristig Doppelbock 7,2 %

Denne klassiske undergærede tyske øltype har fyldig krop, karakter og behagelig sødme. Den er rund og blød i smagen. 

Syndikatets Doppelbock er blevet til i et ærefuldt samarbejde med borgmesteren af Hjortshøj nord for Århus. 

Farven er brun og rødlig som mørk kobber. Den traditionelle maltede smag suppleres med delikate indslag af karamel og chokolade. 

En bock passer til mange slags mad, og den er særdeles god til det kolde bord. Vi drikker den meget gerne til påskefrokosten, til sommerens grillretter, efterårets kålretter og om vinteren til gule ærter.

Kr. 65,00

Nonnen - From Belgisk Ale 6,6%

Nonnen er en klassisk belgisk abbey-ale. Hun er brygget på gode råvarer, belgisk aromamalt, rørsukker, belgisk gær og traditionelle europæiske humlesorter. 

Hun er lys og indbydende med et vedholdende hvidt skum, behagelig uden skarpe kanter og dejligt fyldig. 
Nonnen tilfører Syndikatet et skær af fromhed og uskyld, men rygterne vil vide, at hun kan hjælpe med mere end syndsforladelse.

Kr. 65,00

Sekretæren - Forførende Blond Ale 8,2%

En stærk, gylden ale, forførende og en lille smule lumsk. 

Vi har brygget efter belgisk tradition og tilsat moderne virkemidler. Aromaen er vinøs og frugtrig, let syrlig med indslag af citrus og melon. Smagen er kompleks, intens, tør og behagelig. 

Sekretæren anbefaler sig som en lækker tørstslukker, men forsigtighed tilrådes ved indtagelse af større mængder: Hun er stærkere end hun ser ud til. 

Ambitionen var at skabe en veldrejet ledsager til fisk, og det lykkedes til fulde. Sekretæren er dog behageligt selskab til de fleste måltider. 

Kr. 65,00

Kassemesteren - India Pale Lager 5,6% 40 IBU

En moderne, lys pilsner, hvor stilartens grænser udfordres. 

Alkoholstyrken er holdt på et roligt niveau, undergæret samtidig med at vi har brugt en overdådig mængde amerikansk kvalitetshumle. 

En rigtig superpilsner, der byder på stor smagsoplevelse, samtidig med at den er let at drikke. 

For os repræsenterer disse kvaliteter den perfekte ”session-beer”. 

Nyd den til madpakken, over hækken, til fodboldkampen eller når som helst, du er lækkertørstig. 

Kr. 65,00

Agenten - IPA Extra 7,5% 70 IBU

En moderne ravfarvet ale, med utilsløret amerikansk inspiration. Lidt mere end bare en IPA, men ikke mere end at den kan nydes af alle, som kan lide en velhumlet øl. 

En intens floral aroma med duftnoter af citrus, harpiks, frugt og fyrrenåle følges op af en fyldig smag, som suppleres med noter af malt, nødder og karamel, alt sammen holdt sammen af en god fast bitterhed. 

IPA er velegnet ledsager til mad, der har en vis sødme, f.eks. retter med barbecue og sur/søde saucer. 

Kr. 65,00

Overhovedet 2015 - 12 Grader Sixtus

Overhovedet er Syndikatets hyldest til tidens gang. Stærk mørk ale, der virkelig er proppet med ingredienser og kompleksitet. Velafstemt bitterhed og krydret lige til kanten. Langtidsfermenteret på en berømt vestflandersk trappistgær. 

Han vil år for år begejstre med aroma og smag, der præges af karamel, mørk frugt, rosiner, nødder og chokolade. 

Overhovedet bliver i Syndikatet konsulteret i forbindelse med svære valg, og man gør som regel bedst i at følge hans råd. 

Smag én og gem én - den bliver kun bedre med tiden. 

Kr. 65,00

Importøren - Kakao Brown Ale med Nødder 6,2%

Elegant dessertøl med behersket styrke og uden den sædvanlige overdrevne sødme.

Masser af smag fra krydderier, muscovadosukker, kakao, hasselnødder.

Velegnet til dessert eller aftenhygge, når det er for varmt til varm kakao.

Kr. 65,00