Skip to the content

Frokost

3 STYKKER MAD

Bræt med Kroens favoritter

KR. 95

ÆGGET

Økologiske landæg og friske rejer

KR. 35

FISKEFILETEN

Håndpaneret rødspættefilet med grov remoulade og citron

KR. 35

ROASTBEEFEN

Langtidsstegt oksefilet med pickles og friskhøvlet peberrod

KR. 35

STEGEN

Flæskesteg med sprøde svær og rustik rødkål

KR. 35

OKSEBRYSTET

Saltet og sprængt oksebryst med flødepeberrod og kartoffel

KR. 35

LEVERPOSTEJEN

Slagterpostej med stegte og syltede svampe samt rigeligt bacon

KR. 35

STJERNESKUD

Håndpaneret rødspættefilet og dampet torsk på ristet brød. Røget laks, friske rejer og dressing

KR. 145

UGENS JYDE

Variationer af danske klassikere der skifter hver uge

KR. 100

undefined