Skip to the content

Grundet travlhed søger vi:

Blæksprutte🧹🚿🚽🍽️

Sikre at gæsterne føler sig meget velkomne, når de kontakter os, og at de oplever en høj grad af service, når de er her. Lave morgenmad, sætte morgenmadsbuffeten op, samt udtjekning af gæster og ander receptionistarbejde, gøre rent på værelserne. Sikre en professionelt udseende af vores arbejdsplads. Det gælder bl.a. lettere opvask, rengøring af restauranter, indgangsarealer, værelser, toiletter osv. Erfaring inden for hotel branchen er et plus, men ikke et krav. f gæster og er en udadvendt energibombe. Stillingen er deltid. 20 timer ( mulighed for mindre/flere)
Ved begge stillinger
Du skal tale og skrive dansk samt engelsk. Lønnen er efter aftale og vi sigter på en ansættelse snarest mulig. Men vi venter gerne på den rette.
Kom gerne ind personlig og aflever din ansøgning til Torben eller Stephanie.
Vi glæder os rigtig meget til at høre fra DIG!

Dygtig selskabs kok

1 kok på fuldtid 37 timer & 1 kok på deltid hver anden weekend 20-26 timer
Vi søger en kok til at tage ansvaret for vores selskaber. De primære arbejdsopgaver ligger i opbakningen til selskaber, organiseringen hertil, pakningen og i særdeleshed også afviklingen af selskaberne.
Vi laver selskaber til alt fra 10 til 250 personer, og menuen kan stå på alt fra det klassiske til de utraditionelle og nytænkende menuer. 3-retters tallerkenanretning, buffeter, tapas m.m.
Opbakning til selskaber ligger primært i hverdagsdagtimer, hvorimod afvikling af selskaber typisk ligger om aftenen og i weekenderne. Derfor skal aften- og weekendarbejde påregnes i denne stilling.

Vi tilbyder:
At du kan blive en del af en virksomhed i fortsat udvikling.
Afveksling imellem afviklingsvagter og opbakningsvagter.
Et job med stor selvstændighed og indflydelse.
Gode kollegaer, med mange forskellige baggrunde.
Løn efter aftale.

Hvem er du:
Du er udlært kok, med fokus på godt håndværk og detaljer.
Du trives i et travlt og hurtigt omskifteligt miljø.
Du er ansvarsbevidst, fleksibel og effektiv.
Du har godt humør, god energi og er en teamplayer.
Du har godt overblik og trives med mange bolde i luften.
Du har lyst til at anrette smukke fade og tallerkener, levere det bedste resultat, samt at sikre et højt serviceniveau ved afvikling af selskaber med kundekontakt.
Du har muligvis erfaring med selskabs-/cateringproduktion og afvikling.
Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og vil løbende indkalde til samtaler.

 

Vi ser gerne du kigger ind til os og aflevere dit CV eller send en besked her, opkald frabedes.

Kroen har 22 værelser, alacarte alle ugens 7 dage, fest lokaler med kapacitet fra 1-300 person fordelt på 4 lokaler. Vi laver ofte mad ud af huset til større firmaer, og har af og til møder, konferencer mm.

Da vi er et forholdsvist lille team på kroen, er samarbejde og socialt sammenhold nøgleordene i vores dagligdag. Du er ikke bleg for at komme 1 time før efter aftale, eller blive 1 time ekstra hvis det bliver nødvendigt.

undefined

undefined

undefined

Oplev vores restaurant

Vi hygger om jer...